MILINKOVIĆ-SAVIĆ OD LETA U REALU?! Više od 100 miliona evra stiže u Lacio! (FOTO) (VIDEO)
Sergej Milinković-Savić ima i špansko državljanstvo, Foto: EPA

pruža odlične partije

MILINKOVIĆ-SAVIĆ OD LETA U REALU?! Više od 100 miliona evra stiže u Lacio! (FOTO) (VIDEO)


Sergej je ove sezone postigao devet golova i namestio još šest

Objavljeno:

Španska "Marka" prenosi da se klub iz Madrida uključio u trku za potpis Sergeja Milinković-Savića koji briljira u dresu Lacija ove sezone, a rukovodstvo ovog kluba veruje da je potrebno novo ime i "sveža krv" na sredini terena. Za njegov dolazak ipak će morati da izdvoje više od 100 miliona evra pošto je prethodno predsednik kluba Klaudio Lotito da ga neće pustiti za manje novca...

S obzirom na to da Real Madrid i nije toliko ulagao u tim prethodnog leta i zime - a da ova sezona, sem u slučaju osvajanja Lige šampiona, neće biti toliko uspešna - i ne čudi to da će "kraljevski klub" biti spreman da potroši veliku količinu novca kako bi ostao jedan od najboljih timova sveta.

Konkurencija u trci za Sergeja je izuzetno velika, interesuju se PSŽ, Juventus i mnogi klubovi iz Premijer lige, ali obično kada se Real nameri na nekoga - to i dobije. SMS je ove sezone postigao devet golova i namestio još šest. Podsetimo, Sergej Milinković-Savić ima i špansko državljanstvo (rođen u Ljeidi), pa tako ne bi bio tretiran kao stranac u Real Madridu.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.