Zdjelar smoren posle eliminacije: Primili smo dva gola, mogli smo bolje!
Saša Zdjelar na meču Partizan - Plzenj, Foto: Reuters

šteta

Zdjelar smoren posle eliminacije: Primili smo dva gola, mogli smo bolje!

- Sigurno da sam razočaran, jako teška utakmica za nas

Objavljeno:

Takmičarski debi Saše Zdjelara u dresu Partizana nije prošao kako je vezni fudbaler priželjkivao. Razočarenje posle poraza u Plzenju očekivano.

Fudbaleri Partizana oprostrili su se od daljeg takmičenja u Ligi Evrope nakon poraza od Viktorije u revanš susretu šesnaestine finala. Saša Zdjelar nije igrao u prvoj utakmici ali se oporavio da bi nastupio u revanšu. Nažalost, takmičarski debi veziste Olimpijakosa na pozajmici u Partizanu nije prošao kako je priželjkivao. - Sigurno da sam razočaran, jako teška utakmica za nas. Mislim da smo u prvih 20 minuta kontrolisali sve i u jednom trenutku imamo pad, ne znam iz kog razloga. Ušli smo dobro i potom pali, pustili protivnika da drži loptu i igra - rekao je Zdjelar posle meča.

Na pitanje novinara TV Arena Sport da li je bolji tim prošao dalje Saša Zdjelar je kazao da nema takav utisak. - Jako sam razočaran, mislim da smo mogli mnogo više, mislim da smo bolja ekipa, ali na kraju smo primili jako jeftine golove da bi prošli dalje - istakao je vezista crno-belih. Posle dvomeča sa vicešampionom Češke Zdjelar najviše žali za propuštenim prilikama i ishodom prve utakmice u Beogradu. - Iz ovog ugla žao mi je što u Beogradu nismo iskoristili šanse koje smo imali. Došli smo ovde i pali iz nepoznatog razloga. Ne mogu da kažem da su bolja ekipa, postigli su golove na naše greške. Nisu stvorili neke šanse a dali su golove iz naših grešaka - zaključio je Zdjelar.

Partizan nakon eliminacije iz Evrope nastavlja takmičenje u Super ligi i nacionalnom Kupu. Prvu sledeću utakmicu crno-beli igraju pred praznim tribinama u Humskoj protiv Zemuna.

BONUS VIDEO: Grobari bodre igrače posle poraza od Viktorije u Plzenju

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.