OD SAD JE BIVŠI IGRAČ PARTIZANA! Italijani ga predstavili uz snimke njegovih golova i jedva čekaju 1. jul! (FOTO) (VIDEO)
Dušan Vlahović je od danas novi član Fiorentine, Foto: Saša Pavlić Koky

Viola dobila novu violinu

OD SAD JE BIVŠI IGRAČ PARTIZANA! Italijani ga predstavili uz snimke njegovih golova i jedva čekaju 1. jul! (FOTO) (VIDEO)

Iako se u jednom trenutku pojavila nedoumica da transfer na kraju neće biti završen, sada je sve ipak postalo zvanično

Objavljeno:

Nikakve dileme, niti nedoumice više ne postoje! Dušan Vlahović je od ovog četvrtka i zvanično postao član Fiorentine.

Biser srpskog fudbala predstavljen je kao budućnost "viole" pred novinarima i ponosno obukao dres sa brojem 18.

- Veoma sam srećan što sam obukao ovaj dres, velika mi je čast i daću sve od sebe da postignem što više golova i donesem veliku radost navijačima. Gledao sam Fiorentinu u prošlosti i Stevana Jovetića dok je igrao ovde. On je došao sa Balkana, baš kao i ja. Toni i Batistuta su me ispirisali svojim kvalitetom. Radiću vredno i jako kako bih sledio njihov primer - rekao je na predstavljanju Vlahović.

Tek punoletni napadač je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom iz Firence, ali će steći pravo nastupa tek nakon 1. jula ove godine.

Fiorentina je jednog od najvećih talenata srpskog fudbala kaparisala još letos zajedno u paketu kada je otkupila i Nikolu Milenkovića od Partizana, ali je bio dogovor da on ostane u Humskoj dok ne postane punoletan, što se dogodilo krajem januara.

Tada se pojavila i informacija da je on prijavljen za takmičenje u Ligi Evrope za Partizan, pa nikome nije bilo jasno šta se dešava, ali je sada sve to rešeno i crno-beli će ukupno od njega inkasirati 1,5 miliona evra.

Dušan Vlahović je plaćen Partizanu 1,5 miliona evra
Dušan Vlahović je plaćen Partizanu 1,5 miliona evrafoto: Saša Pavlić Koky

Vlahović je najmlađi debitant u istoriji Partizana kada je zaigrao na utakmici protiv OFK Beograda 21. februara 2016. godine sa samo 16. godina.

BONUS VIDEO: Crno-beli treniraju na terenu Viktorije Plzenj

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.