Miroslav Đukić otkrio sjajne vesti pred duel sa Plzenjom! (VIDEO)
Konferencija za štampu pred meč Plzenj - Partizan, Foto: Espreso

dobro je

Miroslav Đukić otkrio sjajne vesti pred duel sa Plzenjom! (VIDEO)

Trojac je na raspolaganju šefu struke crno-belih

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da njegova ekipa u revanš meču protiv Viktorije Plzenj ne može da kalkuliše, da joj treba gol i da će crno-beli od prvog minuta ići na pobedu. - Svi su svesni važnosti sutrašnje utakmice, težine utakmice. Videli smo i u prvih 90 minuta da nas očekuje težak protivnik... Svesni smo, takodje, da ne možemo da kalkulišemo, treba nam gol i moraćemo od prvog momenta da idemo na pobedu -rekao je Djukić na konferenciji za novinare u Plzenju. - I Plzenj kod kuće ne zna da kalkuliše, tako da nas sigurno očekuje zanimljiva utakmica -dodao je Đukić.

Fudbaleri Partizana sutra gostuju Viktoriji Plzenj u revanš utakmici šesnaestine finala Lige Evropa. Prvi meč odigran pre nedelju dana u Beogradu završen je nerešeno 1:1. - U Beogradu smo imali posed lopte i ovde želimo da imamo posed, da budemo konkretniji i da to rezultira golovima. Mislim da će to biti intenzivna, ofanzivna utakmica, sa mnogo kontranapada. Očekujem dobar meč dve ofanzivne ekipe koje žele da idu po pobedu rekao je Đukić.

Trener Partizana je naveo da je zdravstveni bilten njegove ekipe dobar. - Saša Zdjelar, Ognjen Ožegovići i Bojan Ostojić su se oporavili. Za Miroslava Vulićevića ćemo danas videti da li je spreman... Ostali su spremni za meč -rekao je Đukić. Fudbaler Partizana Saša Zdjelar naveo je da je njegova ekipa bila bolja u prvom meču, da je dominirala i da je nepravedno ostala sa igračem manje na terenu. - Jedna jako bitno, možda i najbitnija u poslednjih... Mi nemamo šta da izgubimo. Mi sutra idemo na pobedu. Moramo da pokažemo da smo bolji - rekao je Zdjelar. Utakmica se igra sutra od 19.00.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle poraza od Zvezde

(Espreso.co.rs/Beta/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.