Lavrov otkrio za koga je navijao na meču CSKA - Zvezda! Delije će u trans da upadnu od njegovog odgovora! (FOTO)
Sergej Lavrov u Beogradu, Foto: Beta

zna se!

Lavrov otkrio za koga je navijao na meču CSKA - Zvezda! Delije će u trans da upadnu od njegovog odgovora! (FOTO)

Oduševiće se navijači crveno-belih

Objavljeno:

Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je danas u šali, po dolasku na beogradski aerodrom, da će tokom fudbalske utakmice ruskog CSKA i Crvene zvezde u Moskvi, navijati za - ruski fudbalski klub Spartak

Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov rekao je danas u šali, po dolasku na beogradski aerodrom, da će tokom večerašnje fudbalske utakmice ruskog CSKA i Crvene Zvezde u Moskvi, navijati za - ruski fudbalski klub Spartak, čiji je dugogodišnji navijač. - Da, tako je, Zvezda danas igra protiv CSKA. A Crvena zvezda je kao Spartak - rekao je Lavrov u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem, koji ga je dočekao na Aerodromu "Nikola Tesla - prenosi Tass. Na Dačićevo pitanje da li navija za Spartak, Lavrov je u šaljivom tonu odgovorio:

- A za koji bi drugi klub mogao da navijam?

Ruski ministar je pojasnio da će i tokom utakmice ostati verni navijač svog fudbalskog kluba. Ruska agencija, navodeći da je u pratnji Lavrova i zvanična portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, primećjuje da joj je Dačić na dočeku poklonio veliki buket cveća. Lavrov je doputovao po podne u Beograd, a na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekali su ga srpski kolega Ivica Dačić i ambasador RF u Beogradu Aleksandar Čepurin. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa ministrom inostranih poslova Ruske Federacije u Vili "Mir" u Beogradu. Kako je najavljeno, posle sastanka predsednik Srbije i ministar spoljnih poslova Rusije obratiće se medijima.

BONUS VIDEO: Crno-beli treniraju na terenu Viktorije Plzenj

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.