Đukić pred put u Češku: Brine me situacija jednog igrača! Napašćemo od starta pa šta bude! (VIDEO)
Đukić na Aerodromu Nikola Tesla, Foto: Printscreen/Espreso Sport

liga evrope

Đukić pred put u Češku: Brine me situacija jednog igrača! Napašćemo od starta pa šta bude! (VIDEO)

Češka ekipa ima rezultat koji im odgovara, ali Đukić veruje da će igrati napadački

Objavljeno: 13:26h
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Viktorije u Plzenju. Prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 1:1, što prema nekim pravilima više odgovara gostima. Trener crno-belih Miroslav Đukić ističe da je tim Partizana spreman za utakmicu, i da pored kadrovskih problema i neizvesno učešće Miroslava Vulićevića nema drugih problema u timu.

- Svesni smo da moramo da igramo ofanzivno i da moramo da damo gol. Moramo da napadnemo od početka, i da igramo sigurno i čvrsto u odbrani. Mi ćemo od početka pokušati da tražimo rezultat i da jurimo gol, njima odgovara 0:0, ali i oni su orijentisani napadački, tako da očekujem otvorenu utakmicu sutra u Plzenju.

Partizan igra u četvrtak revanš meč Lige Evrope u Plzenju
Partizan igra u četvrtak revanš meč Lige Evrope u Plzenju foto: Filip Plavčić

Partizan će u odnosu na prvi meč u Beogradu verovatno biti lišen usluga svog kapitena Miroslava Vulićevića, tako da će Đukić morati da izvrši određene rotacije u timu.

- Ne znamo Vulićevićevu situaciju, pratićemo dalji razvoj situacije. Zdjelar se oporavio, Ožegović se oporavio

Češka ekipa ima rezultat koji im odgovara, ali Đukić veruje da će igrati napadački i da nijedan tim neće kalkulisati u tom utakmicu već će se igrati otvoreno.

- Viktorija igra slično kao u prvenstvu, ofanzivna su ekipa, sa mnogo igrača u napadadu, i mislim da neće puno menjati, i pokušaće da pobede pred svojim navijačima. Oba tima će tražiti pobedu i neće biti kalkulisanja

Evo i spiska igrača koje je Đukić poveo na revanš protiv Viktorije.

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Aleksandar Popović; Defanzivci: Miroslav Vulićević, Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Nemanja G. Miletić, Nemanja Antonov, Slobodan Urošević; Vezisti: Marko Jevtović, Milan Radin, Saša Zdjelar, Danilo Pantić, Zoran Tošić, Marko Janković, Saša Ilić, Sejduba Suma; Napadači: Leandre Tavamba, Ognjen Ožegović i Đorđe Ivanović.

BONUS VIDEO: UŽAS: Pogledajte skrnavljenje Žućkove levice kuhinjskim nožem!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.