I POSLE MI, ŽENE, SE NE RAZUMEMO U FUDBAL: Supruge Tijaga Silve i Di Marije javno popljuvale trenera PSŽ-a zbog poraza o Reala! (FOTO)
Supruge Tijaga Silve i Anhela Di Marije su popljuvale Unaija Emerija, Foto: Printscreen/Instagram

Biće razdora u svlačionici

I POSLE MI, ŽENE, SE NE RAZUMEMO U FUDBAL: Supruge Tijaga Silve i Di Marije javno popljuvale trenera PSŽ-a zbog poraza o Reala! (FOTO)

Ovo bi itekako moglo da utiče na ionako poljuljanu atmosferu u svlačionici "svetaca"

Objavljeno: 16:03h

Pari Sen Žermen je imao Real Madrid u šaci nasred "Santjago Bernabeua", ali ga je ispustio i zato je kažnjen sa dva gola u finišu pa će morati da juri zaostatak u revanču osmine finala Lige šampiona.

Posle meča odmah prvi na udaru se našao trener Unai Emeri, koji je okrivljen da je postavio lošu taktiku i izvršio pogrešne izmene, iako je u većem delu meča njegova ekipa bila ta koja je delovala nadmoćnije.

A post shared by Belle Silva (@belle_silva) on

U kritike na njegov račun su se uključile čak i supruge igrača "svetaca" i to ne bilo koje, već žena kapitena Tijaga Silve, Bela, kao i supruga Anhela Di Marije, Horhelina Kardozo.

Na zaprepašćenje mnogih Emeri je ostavio na klupi obojicu igrača i do kraja meča ih nije uveo u igru, što je veliko iznenađenje s obzirom da se radi o kapitenu i jednom od najvažnijih igrača u timu.

Unai Emeri je označen kao glavni krivac za poraz PSŽ-a
Unai Emeri je označen kao glavni krivac za poraz PSŽ-afoto: AP

To nisu mogle da prećute njihove lepše polovine koje su javno na društvenim mrežama oplele po Basku na klupi Parižana.

- Tvoji napori + tvoj dodatni rad + tvoji golovi + tvoje asistencije + tvoji najbolji potezi = Banka! Ali posle kažu da se mi žene ne razumemo u fudbal - poručila je Di Marijina supruga, Horhelina.

- Taktika! Taktika! Kakva taktika?! Uffff - besnela je žena Tijaga Silve, Bela.

BONUS VIDEO: Delije prozivaju Ruse na ruskom jeziku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.