U ZVEZDU UPUMPANO SKORO MILION EVRA: Terzić otkrio i pravi razlog zašto Marakana nije bila puna protiv CSKA, a to nije kiša!
Navijači Crvene zvezde na meču protiv CSKA, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Otvoreno o ciframa

U ZVEZDU UPUMPANO SKORO MILION EVRA: Terzić otkrio i pravi razlog zašto Marakana nije bila puna protiv CSKA, a to nije kiša!

Crveno-beli su očekivali više, ali su i ovime zadovoljni

Objavljeno: 08:37h

Očekivalo se da stadion "Rajko Mitić" bude ispunjen do poslednjeg mesta na utakmici 1/16 Lige Evrope protiv CSKA, prvoj za Crvenu zvezdu u prolećnoj polusezoni u evropskim takmičenjima posle 25 godina.

Međutim, mnogi su bili iznenađeni kada su videli pred sam početak meča da to ipak neće biti slučaj i jasno se videli kod istočne tribine da fali mnogo mesta.

Delije sa koreografijom protiv CSKA
Delije sa koreografijom protiv CSKAfoto: Fonet/Aleksandar Barda

Zvaničan podatak kaže da je na stadionu bilo 35.642 gledaoca, pa su se mnogi zapitali gde su nestali onih još 10.000 navijača, jer je medijima rečeno dan uoči meča da je u prodaji ostalo tek nešto manje od 5.000 ulaznica.

- Imamo 4.000 pretplatnika i 3.200 ulaznica dajemo sponzorima, a ne znamo ko je od njih došao a ko nije. Bezbednosni prazni boks i gostujuća tribina su još šest hiljada mesta. To je ukupno 12.000 ulaznica. Nama je ostalo pet hiljada neprodatih ulaznica na blagajnama, a loše vreme je uticalo na posetu. Zaradili smo oko 880.000 evra što je manje od očekivanog ali je zadovoljavajuće - objasnio je u izjavi za "Novosti" tu situaciju Zvezdan Terzić.

BONUS VIDEO: Piro šou navijača CSKA

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.