Real je objasnio neke stvari Nejmaru i drugarima, Ronaldo je još uvek KLASA ZA SEBE, Liverpul i Mane UNIŠTILI Porto! (FOTO) (VIDEO)
Kristijano Ronaldo, Nejmar, Liverpul, Liga šampiona, Foto: Reuters, EPA / Kiko Huesca

liga šampiona, 1/8 finala

Real je objasnio neke stvari Nejmaru i drugarima, Ronaldo je još uvek KLASA ZA SEBE, Liverpul i Mane UNIŠTILI Porto! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, za vreme i posle mečeva nokaut faze Lige šampiona, mogli ste da pratite uz naš dobro poznati "lajv-blog"

Objavljeno: 23:00h

Fudbaleri Reala i Pari Sen Žermena igrali su "popularniji" duel od onog u Portugalu, gde je Liverpul došao na megdan Portu.

"Kraljevski klub" je delovao poprilično nemoćno u prvom delu, a to je iskoristio francuski tim u 33. minutu preko Rabioa.

Mladi vezista je posle ubačene lopte Mbapea, koja se odbila od Nejmara, uspeo da se nađe sam ispred Navasa i donese prednost svom timu.

foto: AP

Kristijano Ronaldo je u poslednjim minutima prvog poluvremena pogodio sa bele tačke i tako doneo neizvesnost u duel.

Parižani su opet prikazali bolju igru u prvih 20 minuta nastavka, a onda je došlo do neobjašnjivog pada.

Promašene šanse i nedovoljna organizacija u napadu teško je kažnjena golovima u 83. i 86. minutu, a dali su ih Kristijano i Marselo.

foto: Reuters

Do kraja je moglo da bude još pogodaka u mreži Areole, ali na kraju 3:1 i sjajan rezultat za Real pred revanš u Francuskoj.

foto: Reuters

Navijači Liverpula ne veruju svojim očima!

Njihov tim je na gostovanju Portu pobedio sa čak 5:0, uz het-trik Sadija Manea.

Početkom meča domaći tim je imao kontrolu, jednu veliku šansu koja je "morala" da završi u mreži, ali je ipak lopta otputovala preko prečke.

foto: Reuters

Od tog momenta, Liverpul je krenuo u agresivni napad, što je najviše iskoristio tamnoputi krilni fudbaler i načeo mrežu portugalskog velikana u 25. minutu.

Prošlo je svega 240 sekundi kada je Salah duplirao prednost, a od tog momenta se gledalo jedino koliko će rasti prednost "Crvenih".

foto: AP

E, pa, rasla je čak do pet, a u drugom poluvremenu golove su redom davali Mane, Firmino, i naravno, ponovo Mane u 85. za konačnih 5:0 i siguran prolazak u narednu fazu, "bez obzira na ishod u revanšu".

foto: Reuters

Parovi osmine finala: Juventus - Totenhem, prvi meč 2:2 Bazel - Siti, prvi meč 0:4 Porto - Liverpul, prvi meč 0:5 Real Madrid - PSŽ, prvi meč 3:1 Sevilja - Mančester junajted, naredne nedelje Šahtjor - Roma, naredne nedelje Čelsi - Barselona, naredne nedelje Bajern - Bešiktaš, naredne nedelje

Sva dešavanja pre, za vreme i posle mečeva nokaut faze Lige šampiona, mogli ste da pratite uz naš dobro poznati "lajv-blog"

90. minut - KRAJ! LIVERPUL JE POBEDIO SA 5:0, DOK JE REAL REZULTATOM 3:1 OSIGURAO MIRNIJI REVANŠ NEGO ŠTO SE MISLILO!

86. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! 3:1 za Real, MARSELOOOOOOOO!!!

85. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! 5:0 za Liverpul, het-trik Manea, šta reći...

83. minut - GOOOOOOOOOOOOL! PONOVO RONALDO! 101. gol u Ligi šampiona za Portugalca! Iskoristili su Madriđani neuspešne završnice Parižana. Asensio je uposlio Kristijana, a ovaj posle odbijene lopte daje 11. gol u ovoj sezoni najpopularnijeg klupskog takmičenja Starog kontinenta!

76. minut - Pari Sen Žermen je bliži golu rivala, pa neće biti iznenađenje ukoliko francuski tim ode sa pobedom iz Madrida.

70. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! 4:0 ZA LIVERPUL, FIRMINOOOO!!!

53. minut - GOOOOOOOOOOOL! MANE DAJE DRUGI GOL PORTU, 3:0 ZA LIVERPUL! Izgleda da je i ovde završena priča o pobedniku dvomeča, kao i u slučaju Sitija.

49. minut - Nejmar je asistirao Mbapeu, a mladi Francuz je imao stopostotnu šansu, međutim, gađao je direktno u Navasa.

!!!POLUVREME!!!

45. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! RONALDO POGAĐA MREŽU SA PENALA! Ovo je stoti gol Portugalca u Ligi šampiona!

44. minut - Penal za Real Madrid!

33. minut - GOOOOOOOOOL! PARI SEN ŽERMEN VODI U MADRIDU, STRELAC JE RABIO!

29. minut - GOOOOOOOOOOOOL! MOHAMED SALAH DONOSI 2:0 LIVERPULU NA GOSTOVANJU PORTU!

28. minut - KAKVE ŠANSE! Na obe strane u Madridu! Nejmar je imao priliku da dovede "Svece" do prednosti, a onda je uzvratio Real u kontranapadu, a Ronaldo je promašio "1 na 1" situaciju sa Areolom.

25. minut - GOOOOOOOOOOOOL! SADIO MANE POGAĐA MREŽU U PORTUGALU!

11. minut - Vratio se bek Reala na teren, izgleda da je momenat sa kricima bio samo tetralnost. Sa druge strane, Porto je imao stopostotnu šansu, ali je poslednji udarac domaćina završio tik iznad gola.

10. minut - Marselo je doživeo sudar sa protivnikom posle kog je pao, a usledili su krici. Brazilac je 11 godina član Real Madrida... Nadamo se da nije ništa ozbiljno.

3. minut - Prvi je pripretio Ronaldo, ali ne baš blizu gola Areole, dok se Liverpul i Porto i dalje "proveravaju".

20:45 - Mečevi su počeli!

20:35 - Još 10 minuta ostalo je do početka, a evo malo atmosfere pred početak.

20:20 - Sastavi za večerašnje duele.

Porto - Liverpul

foto: Printscreen/flashscore.com

Real - PSŽ

foto: Printscreen/flashscore.com

20:00 - Evo dešavanja sa mečeva Juventus - Totenhem i Bazel - Siti

BONUS VIDEO: Delije prozivaju Ruse na ruskom jeziku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.