ČOLA DOLAZI DA BODRI ZVEZDU PROTIV CSKA: Zdravko Čolić nam je otkrio šta će uraditi ako crveno-beli osvoje Ligu Evrope! (VIDEO)
Zdravko Čolić, Foto: Espreso

Biće tu da podrži

ČOLA DOLAZI DA BODRI ZVEZDU PROTIV CSKA: Zdravko Čolić nam je otkrio šta će uraditi ako crveno-beli osvoje Ligu Evrope! (VIDEO)

Legendarni pevač i najveća eks-JU zvezda i dan-danas bila je gost na premijeri dokumentarnog filma o Draganu Džajiću

Objavljeno:

Među brojnim zvanicama na beogradskoj premijeri filma i Draganu Džajiću koji je snimio poznati sarajevski novinar Sabahudin Topalbećirević bila je i najveća estradna zvezda na prostorima bivše Jugoslavije - Zdravko Čolić.

Važio je za najveću zvezdu još dok je postojala bivša država, a tako je i sada, decenijama nakon raspada SFRJ.

Njegov dolazak u Jugoslovensku kinoteku bio je malo iznenađenje za okupljene medije, ali opet tu je bio i zbog dugog prijateljstva koje ima sa verovatno najboljim fudbalerom svih vremena na ovim prostorima, kao i samim autorom filma.

Zdravko Čolić je bio na premijeri dokumentarnog filma o Draganu Džajiću
Zdravko Čolić je bio na premijeri dokumentarnog filma o Draganu Džajićufoto: Beta/Branislav Božić

- Jako lep film. Emocija je proradila i to je najvažnije. Poslednji deo je tužan, ali je sa druge strane jako vedar, jer otkriva sudbine naših života, šta se može desiti. Da niko nije zaštićen od provokacija bez obzira na velike karijere, kao što je slučaj sa Džajom.

Crvena zvezda je ove godine svojim uspesima u Ligi Evrope ponovo podsetila na vreme kada je u njoj igrao Dragan Džajić. Sada će u 1/16 finala odmeriti snage protiv CSKA, a prva utakmica se igra u utorak od 18 časova na Marakani. Čola će biti na tribinama da pruži podršku.

Zdravko Čolić i Vuk Drašković na premijeri filma o Draganu Džajiću
Zdravko Čolić i Vuk Drašković na premijeri filma o Draganu Džajićufoto: Beta/Branislav Božić

- Dogovorili smo se da idem. Nadam se da ću energijom pomoći timu. Svaka pobeda će biti dobra, ali je najgora ona kad primite gol. Najbolje bi bilo da bude 1:0Pitanje je inspiracije i sreće. Navijači će biti jako bitni.

Za kraj, nije moglo da prođe bez pitanja, s obzirom da je pravio legendarne koncerte na Marakani, da li bi ponovo to uradio u slučaju da Zvezda osvoji Ligu Evrope.

- Pa, ne znam. Zašto da ne?! Otom, potom. Bože moj - poručio je Čola.

BONUS VIDEO: Sabahudin Topalbećirević o filmu o Draganu Džajiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.