Veliki problemi za Partizan pred duel sa Viktorijom Plzenj! (FOTO)
Fudbaleri Partizana dočekuju u četvrtak ekipu Viktorije iz Plzenja, Foto: Dado Đilas

liga evrope

Veliki problemi za Partizan pred duel sa Viktorijom Plzenj! (FOTO)

Oni na papiru imaju više šansi za prolazak, ali verujem u našu ekipu...

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana dočekuju ekipu Viktorije iz Plzenja u četvrtak na svom stadionu u okviru prvog meča 1/16 finala Lige Evrope.

Ivica Iliev je pred utakmicu se Česima izjavio kako je zabrinut zbog određenih povreda bitnih igrača za ovu utakmicu.

- Ubeđen sam da smo napravili dobar prelazni rok, bili smo prinuđeni da prodamo Evertona i to je jedini igrač koji nas je napustio od nosilaca igre. S druge strane, znali smo šta želimo i da igru podignemo na viši nivo. Prioritet je bio Zdjelar i doveli smo ga. Sistem se promenio, mislim da smo ubrzali igru, sve je to izgledalo dobro, ali malo me plaši jer je nekoliko igrača povređeno, rovito, pitanje je u kom ćemo sastavu izaći na megdan Česima. Ali, takva nam je sudbina, što se kaže, to niko ne može da predvidi - istakao je Iliev

Bojan Ostojić je zbog povrede ranije napustio pripreme na Kipru, a pred povratak u Beograd na povrede su se požalili i Ožegović i Zdjelar koji nisu nastupili u generalnoj probi protiv Šahtjor Soligorska.

Saša Zdjelar je pod znakom pitanja za meč u četvrtak
Saša Zdjelar je pod znakom pitanja za meč u četvrtak foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Sportski direktor crno-belih veruje da Partizan sada na svakoj poziciji ima više kvalitetnih rešenja i zbog toga ga optimizam ne napušta. - Mislim da smo kvalitetniji u rotaciji i na svakoj poziciji imamo tri krila, tri napadača koji mogu ravnopravno da konkurišu, pa i kada neko iskoči zbog povrede, mi imamo adekvatne zamene. Izuzetno težak protivnik nas čeka, mi smo toga svesni. Oni na papiru imaju više šansi za prolazak, ali verujem u našu ekipu. Nemam razloga da ne verujem. Imaju karakter pobednika i nijednog trenutka ne sumnjam u njih. Ali, ne bi fudbal bio popularan da se do poslednjeg trenutka ne zna, ne znači da bolji pobeđuje, videćemo kako će se sve odvijati. Sve je u idealnom balansu i nadam se da ćemo tako nastaviti i u četvrtak - poručio je Iliev.

BONUS VIDEO: Dangubić posle meča sa Olimpijom iz Milana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.