MOJA VERNOST ZVEZDI NIJE SPORNA, A NJENI NAVIJAČI... Tako je Nebojša Glogovac govorio o svom voljenom klubu! (VIDEO)
Nebojša Glogovac je bio veliki navijač Crvene zvezde, Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić

Zato su ga Delije i volele

MOJA VERNOST ZVEZDI NIJE SPORNA, A NJENI NAVIJAČI... Tako je Nebojša Glogovac govorio o svom voljenom klubu! (VIDEO)

Jedan od najboljih srpskih glumaca koji je iznenada preminuo, bio je veliki navijač crveno-belih s Marakane

Objavljeno:

Tragična i tućna vest o preranoj smrti Nebojše Glogovca potresla je Srbiju.

Poznati i genijalni glumac koji će ostati upamćen po nezaboravnim ulogama bio je i veliki navijač Crvene zvezde što je ovekovečeno i u nekim njegovim filmovima.

Kada se saznalo da je teško bolestan Crvena zvezda mu je uputila podršku, a i njeni navijači koji su nekada i u svojim transparentima koristili njegove kultne replike iz filmova.

Nema kome neće biti urezana u pamćenje čuvena rečenica koju je izgovorio "A u Londonu... Muuuk" u filmu "Munje" kada govori o Duletu Saviću i legendarnoj pobedi Crvene zvezde nad Arsenalom, a glumio je i nekadašnjeg vođu navijača Zvezde u filmu "Artiljero".

I u medijima je umeo da govori o svom voljenom klubu, a evo kako je govorio o crveno-belima.

- Moja ljubav prema Zvezdi kao i sve najveće ljubavi potiče iz kuće. Dok sam živeo u Trebinju do svoje pete godine navijao sam za Leotar, ali to je bilo sasvim bezazleno. Kasnije kada sam se preselio moj ujak iz Nevesinja je redovno dolazio na mečeve na Marakani i on i moj otac me isprva nisu vodili sa sobom na stadion. Kasnije kada sam im se konačno priključio u odlascima na Marakanu, inficirao sam se Crvenom zvezdom. Ne mogu da kažem da sam previše strastven i agilan, ali išao sam na većinu velikih utakmica, i još uvek čuvam karte sa antologijskih mečeva kao što su bili oni protiv Reala i Milana. Nadam se i verujem da će ovo sad podmlađivanje ekipe doneti napredak u klubu i da ćemo uskoro beležiti bolje rezultate. U svakom slučaju našem klubu čestitam rođendan i želim puno sportskih uspeha.

Nebojša Glogovac je preminuo u 48. godini života
Nebojša Glogovac je preminuo u 48. godini životafoto: Dado Đilas

- Vernost mom omiljenom klubu nije sporna, ali Zvezdini navijači umeju da budu genijalno duhoviti, što je daleko zanimljivije od dešavanja na terenu. Fudbal se pretvorio u fabriku mesa, koja nema veze više sa veštinom.

- Svaki put kad odem na derbi, uvek mi je srce puno kada vidim transparent delija iz Nevesinja ili iz Trebinja.

BONUS VIDEO: PIKSI I MARADONA DA MU POZAVIDE: Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković postigao gol kakav daju samo velemajstori

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.