NOVI POTPIS U HUMSKOJ! Iliev sija od sreće, igrači hteli baš njega, a Grobari ga zaustavljaju na ulici! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

jedva čeka debi

NOVI POTPIS U HUMSKOJ! Iliev sija od sreće, igrači hteli baš njega, a Grobari ga zaustavljaju na ulici! (FOTO)

Kad sam saznao da me Partizan traži, razmišljao sam samo o njemu

Objavljeno:

Ukrajinski vezista Juri Vakulko je i zvanično potpisao četvorogišnji ugovor sa Partizanom posle probe na kojoj je proveo nekoliko dana, i pokazao da će biti ozbiljno pojačanje.

foto: Dado Đilas

Ivica Iliev je kao i svi ostali u klubu prezadovoljan novim pojačanjem, a kako je istakao prvi put se dogodilo da i igrači tima insistiraju na dovođenju nekog igrača sa probe koga u reprezentaciji zovu Ozil.

- Retko se dešava da naši igrači jako žele da neko potpiše za naš klub. Kada su ga videli, pitali su me da li će i kada će potpisati. To dovoljno govori o njegovom kvalitetu, a nadam se da će Partizan njemu biti odskočna daska za veliku karijeru

foto: Print Screen Youtube

I sam Ukrajinac je presrećan zbog potpisa u Humskoj, i ističe da je pratio igre crno-belog kluba u ovoj jeseni.

- Hvala što sam dobro prihvaćen, jako sam zadovoljan ambijentom i prijatnom atmosferom u klubu. Velika zahvalnost svima onima koji su došli danas. Kad sam saznao da me Partizan traži, razmišljao sam samo o njemu. Verujem da ću pomoći da osvojimo trofeje i napredujemo dalje u Ligi Evrope. Pratio sam utakmice sa Dinamom iz Kijeva, ble su to igre adekvatne klubovima koji su bili na istom nivou, samo je Dinamo imao malo više sreće. Izuzetna je atmosfera, čak i oni ljudi koji me ne poznaju, žele mi uspehe i pobede u novom klubu - zahvalio se Vakulko svima.

BONUS VIDEO: Džejms Feldin posle poraza Crvene zvezde od Himkija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.