Vratio se Ognjen Mudrinski! (VIDEO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

PRELEPE VESTI

Vratio se Ognjen Mudrinski! (VIDEO)

Ovaj dan se dugo čekao...

Objavljeno:

Napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski trenira sa ekipom od okupljanja, a ovog ponedeljka je prvi put aktivno odigrao trijagonal u kom je njegova zelena ekipa pobedila i nije bio rezervni igrač - takozvani džoker. - Osećam se dobro i ne zavisi od mene hoću zaigrati na prijateljskoj utakmici - kaže snažni centarfor i pojašnjava da je u pripremnom delu od okupljanja propustio dva ili tri treninga. - Kad sam propuštao radio sam sa (kondicionim trenerom specijalizovanim za oporavak) Andrejom Milutinovićem, ali sam se ubrzo uključio i na treninge na veštačkoj podlozi. Najčešće sam bio džoker, jer veštačka podloga može da dovede do upale i zbog preventive se čuvam - Mudrinski je operisao skočni zglob 2. oktobra prošle godine posle komplikovane i teške povrede koju je doživeo na utakmici sa Partizanom.

Što se tiče same povrede, prema njegovim rečima, spreman je da igra.

- Nemam utakmice u nogama, trebaće mi vremena, ali dobro se osećam. Više ne zavisi od mene da li ću igrati na prijateljskim susretima - rekao je sigurni špic kog smo na prvoj prijateljskoj protiv Bačke pre dva dana (subota, 20. januar) videli u publici. Mudrinski je rekao i da nema uopšte strah od povratka na teren i da ne razmišlja nikad negativno da ne bi prizvao nešto loše. Upitan kako bi opisao mesece oporavka prvo što je rekao da nije lako.

foto: fkcukaricki.rs

- Sigurno da mi je palo teško što sam tako dugo odvojen od terena, ali sam imao sreće da sam u Čuki gde mi je obezbedjen oporavak na maksimalnom nivu. Devojka i porodica su uz mene 24 sata, u pozitivnom sam okruženju, pa i ja samo pozitivno razmišljam. Osvrnuli smo se još jednom na trijagonal na trenizima odnosno na turinir zelene, crne i narandžaste ekipe u pripremnom periodu.

- Skoro svakog treninga su ekipe u pretežno sličnom sastavu, dve međusobno igraju, a treća trči, pa se smenjujemo. Ne vodimo evidenciju ko najviše pobeđuje - uz osmeh kaže Mudrinski.

BONUS VIDEO: Džejms Feldin posle poraza Crvene zvezde od Himkija

(Espreso.co.rs/FK Čukarički)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.