SVE JE POZNATO! Partizan doveo čarobnjaka sa loptom koji je nastupao za finalistu Lige Evrope! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

dobar izbor

SVE JE POZNATO! Partizan doveo čarobnjaka sa loptom koji je nastupao za finalistu Lige Evrope! (VIDEO)

Igra na pozicijama centralnog veznog i desnog veznog, a u domovini su mu dali nadimak "Ozil"

Objavljeno:

Vest o tajanstvenom Ukrajincu koji je stigao u Partizan zaintrigirala je jutros navijače Partizana, tako da je većina počela sa nagađanjima oko identiteta veznog fudbalera. Tokom dana otkriveno je da se radi o mladom reprezentativcu Ukrajine Juriju Vakulku koji je u decembru završio saradnju sa Dnjeprom i postao slobodan igrač.

"Informer" piše da je Vakulko već odradio dva treninga sa crno-belima i da je ostavio dobar utisak u jučerašnjoj kontrolnoj utakmici koju su crno-beli odigrali protiv omladinaca.

Mladi ukrajinski fudbaler igra na pozicijama centralnog veznog i desnog veznog, a u domovini su mu dali nadimak "Ozil" zbog odlične tehnike koju poseduje. Vakulko je u prethodnoj sezoni upisao 26 prvenstvenih nastupa u dresu Dnjepra i postigao 2 gola, a u tekućoj sezoni je odigrao 12 utakmica.

foto: Beta

Za one koji nisu upućeni Dnjepar je zbog velikih finansijskih problema na kraju prethodne sezone izbačen u treću ukrajinsku ligu, tako da je talentovani Vakulko sačekao da mu istekne ugovor kako bi krenuo u potragu za novom sredinom.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle poraza Crvene zvezde od Himkija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.