SADA JE SVE JASNO! Kanga se obratio Delijama i odgonetnuo sve oko svoje budućnosti! (FOTO) (VIDEO)
Gelor Kanga, Foto: Marina Lopičić

TO SE ČEKALO

SADA JE SVE JASNO! Kanga se obratio Delijama i odgonetnuo sve oko svoje budućnosti! (FOTO) (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde su danima strepeli zbog vesti koja se pojavila o njegovom mogućem odlasku u Spartu...

Objavljeno: 22:24h

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga progovorio je o sudbini u klubu iz Ljutice Bogdana i objasnio šta su mu prioriteti u nastupajućem periodu.

On je po dolasku u Srbiju prvo odradio testiranje u Beogradu, pokazavši odličnu fizičku pripremljenost. S ozbirom na to da „Zavod za sport i sportsku medicinu” čuva i prethodne rezultate, jasno se vidi da su novi bolji od onih letošnjih.

Gelor Kanga
Gelor Kangafoto: FK Crvena zvezda

- Došao sam potpuno spreman. Imao sam nekih porodičnih problema koje sam morao da rešim pre nego što sam se priključio saigračima, ali sve je u redu i nastavljamo dalje. Prvi smo u šampionatu, ispred Partizana, svi smo se odmorili tokom ove pauze i sada je vreme da se usredsredimo na osvajanje titule prvaka Srbije. Naravno tu je i važan meč protiv CSKA i zato moramo samo da treniramo i radimo što više i sve će biti kako treba – kaže crveno-beli Gabonac.

Kanga je trenutno fokusiran samo na što bolje pripreme i naredne izazove koji očekuju Crvenu zvezdu, iako se prethodnih dana govorilo i o njegovom prelasku u Spartu iz Praga još u januaru za cifru od 800.000 evra do 1.000.000 istih novčanica, kako bi crveno-beli inkasirali bar nešto od prodaje momka kome na leto ističe ugovor.

- Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe. Imam ugovor još šest meseci, a razgovaraću sa upravom kluba oko moje budućnosti. Sada sam ovde i igram za ovaj klub kao i do sada najbolje što mogu i umem – zaključuje Kanga.

BONUS VIDEO: Intervju Ostoja Mijailović

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.