KAKVA CRNA BRAĆA? Olimpijakos UCENJIVAO Zvezdu zbog Bena, a on je morao da podnese VELIKU ŽRTVU da bi došao na Marakanu! (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

OVO NE TRAŽE NI ZELENAŠI!

KAKVA CRNA BRAĆA? Olimpijakos UCENJIVAO Zvezdu zbog Bena, a on je morao da podnese VELIKU ŽRTVU da bi došao na Marakanu! (VIDEO)

Neispričana priča iza velikog transfera napadača Komorskih ostrva... Prosto neverovatno, kada se sagleda "bratski" odnos dva kluba, odosno njihovih navijača

Objavljeno:

Delije, Vladan Milojević, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela dobili su dugo čekano pojačanje, El Fardu Bena iz Olimpijakosa.

Napadač Komorskih ostrva stigao je na "Marakanu" u petak uveče, a već u nedelju je otputovao sa stručnim štabom i ekipom na pripreme na Kipar.

Opšte je poznato da je "bratski" odnos Delija i "Gejt 7" uvek na posebnom nivou, zbog čega dva kluba igraju prijateljske utakmice, sarađuju kada god je to potrebno...

Međutim, da li će sledeća priča koju je plasirao "Mozzartsport" baciti ljagu na grčkog šampiona i odnos sa srpskim velikanom?

Ben je plaćen 500 hiljada evra, ali to nije sve.

Klub iz Pireja želeo je da u ugovor o transferu Bena stavi i klazulu koju pojedini čelnici Crvene zvezde poistovećuju sa zelenaškom kamatom.

Olimpijakos je imao sledeći stav: Ako se zakasni pet dana sa prvom ratom od 200 hiljada evra, transfer se povećava za čak 25 posto! Što znači da bi Ben automatski koštao 625.000!

Ipak, višesatnim pregovorima ta "zelenaška" kamata je spuštena na 15 posto, a u fudbalskom svetu je poznato da ona uglavno ne ide preko 13, piše "Mozzartsport".

Tu nije bio kraj. Olimpijakos je ultimativno tražio od Bena da oprosti deo dugovanja kako bi dobio papire za okončanje transfera u Zvezdu. Golgeter je popustio, uradio šta mu se naložilo i odleteo za Beograd.

BONUS VIDEO: Ognjen Ožegović na slavi kod Vladimira Stojkovića

(Espreso.co.rs / Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.