PREOKRET U SLUČAJU KANGA! Gabonac se vratio u Beograd, evo šta Zvezda traži od Sparte! (FOTO)
Gelor Kanga na medicinskim pregledima u Zvezdi, Foto: FK Crvena zvezda

POČINJE CENJKANJE...

PREOKRET U SLUČAJU KANGA! Gabonac se vratio u Beograd, evo šta Zvezda traži od Sparte! (FOTO)

Crveno-beli bi izgleda da ojačaju pregovaračku poziciju, a glavni adut za to im je ova fotografija

Objavljeno:

Počele su pripreme Crvene zvezde, a na njih je kasnio Gelor Kanga. Naravno, opravdano, dobio je dozvoljeno odsustvo od šefa struke Vladana Milojevića.

Tokom noći između četvrtka i petka preneli smo bombu od informacije da je Gabonac već na pragu Sparte iz Praga, te da ga samo formalnosti dele od potpisa sa češkim velikanom koga je Zvezda letos izbacila iz Evrope, ali sada MOZZART Sport zakuvava situaciju najnovijom vešću.

Gelor Kanga
Gelor Kangafoto: EPA/Koča Sulejmanović

Kako je i dogovoreno, posle produženog odmora, reprezentativac Gabona se pojavio u Beogradu gde je odmah podvrgnut medicinskim pregledima. Međutim, to ne znači da će se sigurno naći u avionu za Kipar, koji će u nedelju prevesti fudbalere Crvene zvezde na prvi deo priprema.

Naime, klub iz Ljutice Bogdana umesto 800.000 koliko je Sparta spremna da izdvoji, traži milion, pa je ova slika sa početka priprema odlična za poboljšanje pregovaračke pozicije (razlozi su sasvim očigledni).

U svakom slučaju, odlična strategija ako planiraju da podignu cenu fudbaleru kom ugovor ističe na leto, kada bi morali da ga se odreknu "za dž".

BONUS VIDEO: Milojević o Kangi

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.