Matić mora da se odrekne jedne od omiljenih stvari u životu, jer je Murinjo nezadovoljan brzinom njegovog oporavka od povrede!
Nemanja Matić je jedan od najvažnijih igrača Mančester junajteda, Foto: EPA/Mark Robinson

Vreme je da nabavi zver

Matić mora da se odrekne jedne od omiljenih stvari u životu, jer je Murinjo nezadovoljan brzinom njegovog oporavka od povrede!

Srpski reprezentativac je uvek bio skroman, a ova stvar je na neki način to i pokazivala

Objavljeno: 15:54h

Mančester junajtedu ne ide dobro od kada Nemanje Matića nema u timu i jasno je zašto je Žoze Murinjo nestrpljiv i nezadovoljan kako teče oporavak srpskog reprezentativca od povrede.

Ljude na "Old Trafordu" toliko muči Matićevo izostajanje zbog povrede mišića da sada obraćaju pažnju na svaku moguću sitnicu za koju smatraju da pravi prepreku ka njegovom bržem oporavku.

Otišli su čak i dotle, da prema saznanjima britanskih medija", traže od Srbina da se odrekne vožnje svog omiljenog auta, Mini Kupera.

Žoze Murinjo smatra da bi Nemanja Matić trebalo što brže da se oporavi
Žoze Murinjo smatra da bi Nemanja Matić trebalo što brže da se oporavifoto: AP

Kako se navodi, razlog za to je što kad sedi u tom automobilu, njegovo telo se nalazi u neugodnom položaju, jer je sedište nisko, a noge podignute i mišić koji je povređen se zbog toga nalazi pod većim pritiskom i sporije oporavlja.

Navodno, srpski reprezentativac čak zbog toga razmišlja i da proda Mini Kuper, koji mu je omiljeni i ističe njegovu skromnost, te nabavi neki veći i komforniji automobil.

BONUS VIDEO: Govor Vladana Milojevića na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.