VIRUS IZ HUMSKE PREŠAO NA MARAKANU! Zvezda ostaje bez najboljeg igrača pred dvomeč sa CSKA! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

RUSI ZAGRIZLI

VIRUS IZ HUMSKE PREŠAO NA MARAKANU! Zvezda ostaje bez najboljeg igrača pred dvomeč sa CSKA! (FOTO)

Doduše, i za njega postoji projektovana zamena, čije bi dovođenje oduševilo Delije!

Objavljeno:

FK Dinamo Moskva je još sredinom decembra odlučio da je treći kapiten crveno-belih pravo rešenje za poziciju zadnjeg veznog i prvo poslao ponudu od 600.000 evra po sezoni, a zatim je tu sumu pojačao sa težnjom da Holanđanin bude jedan od najplaćenijih igrača ruskog kluba. Uz to i crveno-beli bi naplatili njegov transfer 500.000 evra, prenose uvek dobro obaveštene Novosti.

Međutim, zbog toga, crveno-beli bi morali odmah da se odreknu njegovih usluga još za vreme zimskog prelaznog roka, tačnije, pre dvomeča sa CSKA, čime bi moskovljani umnogome pomogli ljutom gradskom rivalu (ne verujemo da im je baš to cilj).

foto: Dado Đilas

Sam Donald nikad nije rekao da želi da napusti Zvezdu i Beograd, čak je nedavno otvorio i nargila bar na Novom Beogradu. Ali, ugovor mu ističe na leto pa se i sam našao u nedoumici. Prihvatiti ponudu iz Moskve za ugovor na tri godine ili rizikovati sa manjom minutažom i od 1. februara tražiti novi klub za leto.

Ipak, razlog da Delije ne očajavaju postoji. Crveno-beli su kao zamenu za Donalda projektovali Aleksandra Ignjovskog. Za sada nisu preduzeti nikakvi konkretni koraci, sve dok enigma oko statusa Holanđanina bude razrešena.

Ako se malo bolje razmisli, isti ovakav slučaj trenutno se događa u Humskoj (malo i gori), gde Ivica Iliev i uprava nikako nisu uspeli da privole Evertona Luiza da na vreme potpiše novi ugovor, pa se sada desetak klubova otima o usluge agresivnog Brazilca. Najbliži je odlasku u Spal, koji je spreman da mu navodno ponudi i do 800.000 evra po sezoni.

Otprilike toliko novca očekuje i Donalda odluči li da napusti Beograd i preseli se u bratsku, ali hladnu Moskvu.

BONUS VIDEO: Govor Vladana Milojevića na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.