VELIKI PREOKRET! Partizan izvisio za glavno pojačanje u zimskom prelaznom roku?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/DanasConferences

BEDAK ZA CRNO-BELE

VELIKI PREOKRET! Partizan izvisio za glavno pojačanje u zimskom prelaznom roku?! (VIDEO)

Predsednik kluba sa kojim su crno-beli navodno sklopili dogovor otkrio je da nije sve baš tako kako mediji prenose

Objavljeno: 21:02h

Subotički Spartak demantovao je dolazak Đorđa Ivanovića u Partizan.

Kako je prenela TV Prva Partizan i Spartak su dogovorili transfer Đorđa Ivanovića za 300.000 evra, ali prvi čovek Subotičana, kaže da dogovora nema.

- Đorđe Ivanović sa našim klubom ima važeći ugovor koji traje još godinu i po dana tako da nemamo potrebe sa žurimo bilo gde. Nama su se u proteklom periodu - osim Legije čija je ponuda najozbiljnija - javila i dva kluba iz Poljske, dva kluba iz Slovačke, po jedan klub iz Španije, Portugala i Belgije kao i jedan broj klubova iz istočne Evrope i svi su zainteresovani za Ivanovića. Interesovanja je mnogo, ali ne žurimo. Tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu ponude koja se pominje po medijima. Veliko je pitanje da li srpski klubovi mogu da isprate tu cenu - istakao je potpredsednik Spartaka Goran Drača u saopštenju.

Spartak navodno ima ponudu Slovana iz Bratislave, a videćemo da li će ofanzivni vezista, najkorisniji igrač Superlige, nastaviti karijeru u Slovačkoj.

Ivanović je ove sezone postigao 11 golova na 21 utakmici za Spartak u Superligi Srbije i nalazi se na četvrtom mestu Liste strelaca lige.

BONUS VIDEO: Govor Vladana Milojevića na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.