Sad smo sve videli: Turski klub ponudio BENZINSKU PUMPU za igrača Partizana! (FOTO)
Foto: Beta/Dragana Udovičić

NENORMALNO...

Sad smo sve videli: Turski klub ponudio BENZINSKU PUMPU za igrača Partizana! (FOTO)

U fudbalu smo prethodnih godinama mogli da posvedočimo mnogim bizarnostima, ali ovo je do sada apsolutni pobednik

Objavljeno:

Sada smo stvarno sve čuli. Milan Mitrović je otkrio jedan detalj iz svoje karijere koji niko do sada nije znao, a koji u potpunosti oslikava bahatost bogatih vlasnika fudbalskih klubova po zemljama poput Turske.

Od Zemuna preko Rada, Mitrović je stigao do turskog Mersina i tamo igrao sve do dolaska u Partizan. Turski klub pamtiće i po ponudi koju je dobio od predsednika kluba.

foto: EPA/Koča Sulejmanović

- U Mersinu sam proveo pet prelepih godina. Grad na moru, klima fenomenalna, promenio sam desetine trenera, nekoliko predsednika, bilo je tu svačega. Ali, najzanimljivije je svakako bilo kada mi je predsednik rekao: „Ne ideš ti nigde. Dajem ti benzinsku pumpu i ostaješ u klubu!“.

Međutim, nije ostao, a sada je u Partizanu, koji je u zaostatku za Crvenom zvezdom u Superligi od čak devet bodova. Mitrović smatra da će crno-beli uraditi isto što i u prethodnoj sezoni i osvojiti titulu.

- Mislim da se razlika može stići, to su momci pokazali prošle godine, kada su stigli i veću razliku i na kraju osvojili duplu krunu. Verujem da će tako biti i ove godine - rekao je za Kurir.

BONUS VIDEO: Govor Vladana Milojevića na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.