AKO ON IMA 12, MARIJAN RISTIČEVIĆ IMA 8 GODINA! Na terenu sa klincima se pojavio GOROSTAS! Protivnici poludeli... (FOTO) (VIDEO)
Izgleda kao da im je otac, složićete se, Foto: Printscreen

NEMOGUĆE

AKO ON IMA 12, MARIJAN RISTIČEVIĆ IMA 8 GODINA! Na terenu sa klincima se pojavio GOROSTAS! Protivnici poludeli... (FOTO) (VIDEO)

Ljudi, ovo je prevršilo svaku meru...

Objavljeno: 14:32h

Ili je čudo prirode, ili je još jedan slučaj fabrikovanih krštenica, no, ne smemo da tvrdimo.

Na takmičenju La Liga Promises, u kom se takmiče španski klubovi, ali i PSŽ, Juventus i ostali giganti, dogodila se scena koja je odjeknula fudbalskim svetom poput bombe.

Naime, dete po imenu Bitšijabu El Šadaj, rođeno navodno 2005. godine, na terenu pored vršnjaka izgleda bukvalno kao Jao Ming.

NAJLUĐE KOREOGRAFIJE 2017. GODINE: Delije i Grobari bolji nego ikad, ali jedna navijačka predstava će se zauvek pamtiti! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj klinac već ima preko 1.80, a naspram ostale dece deluje kao Golijat. On je u aprilu pojačao PSŽ iz Sen Deni Union Sporta, a smatra se jednim od najvećih talenata u Francuskoj.

Na utakmici sa Atletiko Madridom, koju je PSŽ i pored njegovog prisustva izgubio sa 2:3, navijači su ostali u šoku kada su ga videli.

Čisto da stanemo u odbranu ovog mladića, i Romelu Lukaku je u mlađim kategorijama bio za glavu viši i za 30cm širi od svih, ali njegovo godište je odmah bilo dokazano.

STRAVA I UŽAS U GRČKOJ! Na adresu Fudbalskog saveza stiglo mafijaško upozorenje kao na filmu!

Videćemo da li Šadaj zaista ima 12 leta, jer ako nema, očekuje nas pravi fudbalski skandal.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević posle dodele Zlatne lopte za 2017. godinu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.