VOŠA POSTAVILA STOLICU! Jake reči odmah na predstavljanju: Borićemo se protiv anomalija u Srbiji, napadamo titulu!
Foto: Beta/Branislav Božić

kreće ozbiljan projekat

VOŠA POSTAVILA STOLICU! Jake reči odmah na predstavljanju: Borićemo se protiv anomalija u Srbiji, napadamo titulu!

Doskorašnji trener Voždovca očekuje da ima drugačije uslove za rad u Novom Sadu

Objavljeno:

Ilija Stolica je posle neočekivanog napuštanja Voždovca vrlo brzo pronašao novi angažman i zaseo na klupu Vojvodine.

Nisu "lale" prethodne polusezone bile na nivou koji se od njih očekuje, ali u tome ima i zasluge što su promenili nekoliko trenera od starta sezone i to uvek uoči važnih utakmica.

Mladi stručnjak koji se dokazao rezultatima sa "zmajevima" sada je zaseo na užarenu klupu, potpisao ugovor do leta 2019. godine.

Ilija Stolica, foto: Beta

- Čast mi je i zadovoljstvo što sam došao u Vojvodini. Svi znaju koliku tradiciju ima ovaj klub, šmek, poznatu omladinsku školu. Svestan sam šta se dešavalo poslednjih godina u Vojvodini, koja nisu bila u skladu renomea kluba. Najvažnije mi je što ću imati potpunu samostalnost i autonomiju u radu - rekao je Stolica.

On je odmah ambiciozno najavio da planira stvaranje ekipe koja će se sledeće godine boriti za titulu sa Partizanom i Zvezdom.

- Vojvodina mora da izbori Evropu, za to su nam potrebna pojačanja. Dobio sam garancije da će finansijska situacija da se stabilizuje. Nadam se da neću doživeti kao što sam u Voždovcu, moramo da se izborimo sa anomalijama u srpskom fudbalu. Dobio sam garancije i da postoji ambicija, da će u narednoj godini Vojvodina biti na megdanu Zvezdi i Partizana za titulu. Imamo odlične uslove za rad, jaku omladinsku školu, navijače... Potrebna je "sveža krv" - poručio je Stolica.

BONUS VIDEO: Stefan Janković posle meča sa Panatinaikosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.