Igrači Zvezde će biti u suzama posle ovako EMOTIVNIH REČI Vladana Milojevića! (VIDEO)
Foto: Espreso

SVAKA ČAST!

Igrači Zvezde će biti u suzama posle ovako EMOTIVNIH REČI Vladana Milojevića! (VIDEO)

Ovo je nešto što mu nijedan fudbaler viceprvaka Srbije neće zaboraviti

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobio je "Zlatnu loptu" Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg trenera u 2017. godini.

Pored njega, za najboljeg fudbalera izabran je Vladimir Stojković.

Milojević je, kako sam kaže, nije očekivao ovakvu godinu u kojoj su se desile mnoge lepe stvari.

Kokeza SLUČAJNO OTKRIO ko je novi selektor Srbije!? (FOTO) (VIDEO)

- Sigurno nisam očekivao... Pogotovo u ovom poslu. Mora da se daje sve od sebe. Za mene lično je ovo izuzetna godina. Bez obzira na sve, ja sam sa Panioniosom završio istorijsku sezonu. Ušli smo u Ligu Evrope posle mnogo godina... Posle toga jedan izazov i poziv velikog kluba i velike ljubavi. Iskren da budem, ne razmišljam unazad i ovo su trenuci koji obavezuju. Svaki trofej koji dobijete, najteže je to ponoviti. Verujem u rad, mirnoću, a mislim da će sve biti kako treba.

Na pitanje koja utakmica mu je bila najlakša, a koja najteža, odgovorio je ovako.

- Svaka naredna je bila najteža, na svim frontovima. Za trenera tako treba da bude. To shvatam kao prepreke u životu koje moraju da se pređe. Ne mogu da izdvajam posebno neku, a to su moji igrači shvatili na početku. Moramo da dajemo sve od sebe, jer smo u velikom klubu gde volimo i želimo da pobeđujemo - rekao je strateg crveno-belih.

DODELA ZLATNE LOPTE: Stojkoviću je ovo najvrednija nagrada u karijeri, Milojević tek sada svestan svega što se desilo! (FOTO)

- Morate da podvučete crtu. Ne bih preterano pričao o nekim stvarima. Ova godina je zatvorena na ovakav način. Očekujemo da završimo sezonu na najbolji način. Radićemo ono što može da zavisi od nas, da radimo i da uživamo u svemu. Jedva sam čekao da ponovo odem na trening, više vremena provodim sa igračima nego sa svojom decom. Ali, to su dobri momci, pravi momci, i u svakom slučaju da nije njih ne bih ni ja bio ovo što jesam. Ovo bih poklonio njima. Vi kao trener ne možete da uradite ništa ako nemate takve igrače - rekao je Milojević.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević posle osvajanja Zlatne lopte

(U. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.