KOME SU POSVEĆENI GOLOVI CRVENO-BELE MAŠINERIJE? Ko vodi Milijaša na ručak? Srnićeva prinova, a ko je pogodio za mamu i tatu? (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

berićetna jesen

KOME SU POSVEĆENI GOLOVI CRVENO-BELE MAŠINERIJE? Ko vodi Milijaša na ručak? Srnićeva prinova, a ko je pogodio za mamu i tatu? (VIDEO)

Svi su naterali Delije da se radujetu, a neki su bili posvećeni dragim osobama igrača.

Objavljeno:

Tokom 2017. godine fudbaleri Crvene zvezde postigli su mnogo golova. Onaj najlepši smo skoro izabrali, a bilo je i onih odlučujućih, mnogo prvenaca, nekih na samom startu, a bilo je i onih pred sam kraj utakmice. Svi su naterali Delije da se radujetu, a neki su bili posvećeni dragim osobama igrača.

SRBI ŽELE KASILJASA! Španski golman pred velikim izazovom na zalasku karijere! (FOTO)

GROM IZ VEDRA NEBA! Pola Srbije će biti oduševljeno, a pola biti besno! Ovo je najnoviji kandidat za selektora repezentacije!

Krenimo od onog gola koji je postignut pred sam kraj ove godine, a koji je Crvenoj zvezdi doneo proleće u Evropi. Postigao ga je Slavoljub Srnić protiv Kelna na Marakani, a već po samom radovanju moglo se naslutiti za koga je ovaj pogodak: - Gol posvećujem svojoj devojci koja je trudna, kao i svojoj porodici! - jasno je bilo krilo.

Jedan deo sezone obeležila je i povreda našeg Branka Jovičića. On je zadobio prelom kosti na meču protiv Čukaričkog, kada je svoj prvenac u Zvezdi postigao Filip Stojković. Naravno, popularni Žule nije imao dilemu kome posevećuje gol, ali je i dodao kome je još zahvalan: - Moraću da vodim kapitena Milijaša na ručak da mu se zahvalim. Odmah po izlasku sa terena rekao sam da svoj gol posvećujem Branku Jovičiću. Svima nam je mnogo teško što je doživeo povredu, uz njega je cela ekipa i želimo mu svi što brži oporavak - bio je jasan desni bek.

Branko Jovičić se nekoliko meseci kasnije vratio na teren i to na utakmici protiv Radnika na Marakani. Te večeri dva igrača su postigla svoj prvi gol za Crvenu zvezdu, a jedan od njih je upravo Bakula, koji je bio strelac sa bele tačke: - Mnogo sam srećan što sam postigao prvenac u dresu Crvene zvezde. Zahvalio bih se svima na velikoj podršci, svima u Zvezdi, prijateljima i porodici, trudiću se da se svima odužim! Jedino ja znam kroz šta sam prošao, i gol koji sam postigao svima posvećujem. Želim da me zdravlje posluži - rekao je Jovičić.

Drugi fudbaler koji se tada prvi put upisao u listu strelaca u crveno-belom dresu bio je i Zvezdin univerzalac, Marko Gobeljić: - Posvetio bih prvenac svojoj porodici i prijateljima koji su od prvog trenutka verovali u mene, koji su mi podrška u svakom momentu i koji znaju koliko sam sada srećan - poručio je Gobelja.

Luka Ilić je svoj prvenac postigao u meču sa Mačvom. Zvezda je slavila sa 4:0, a mladi Nišlija je tada prvi put odigrao svih 90 minuta za naš tim: - Gol posvećujem mami i tati koji su bili na tribinama, a pored njih verujem da su se najviše obradovali Radonjić i Pešić, to su moje Nišlije - oduševljeno je ispričao Luka nakon utakmice.

Vladan Milojević ne može da postiže golove na terenu, ali je zato nakon velike pobede Zvezde u Kelnu znao kome je posvećuje što je odmah poručio na konferenciji nakon utakmice: - Pobedu posvećujemo generaciji koja je 1989. godine ispala od Kelna. Mi veoma poštujemo istoriju i nadam se da je i tim igračima sada makar malo lakše. Takođe I Šekularcu, neka bude miran jer ne želimo da mu se nešto desi. Ovo je pobeda i za njega - poručio je šef stručnog štaba.

BONUS VIDEO: Stefan Janković posle meča sa Panatinaikosom

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.