(ANKETA) VI BIRATE: Ko je najbolji golman Superlige u 2017. godini? (VIDEO)
Foto: Beta/Saša Pavlić Koky

TIM SEZONE

(ANKETA) VI BIRATE: Ko je najbolji golman Superlige u 2017. godini? (VIDEO)

Sportska rubrika sajta Espreso.co.rs ove godine odlučila je da ne bira najboljeg igrača na svetu, već u Superligi Srbije, kako bi se malo ispromovisao domaći fudbal

Objavljeno: 15:29h

Došlo je ono doba u godini, doba kada se sumiraju utisci i donose zaključci o onome šta je u njoj urađeno dobro, a šta loše.

Espreso.co.rs se ove godine odlučio da uz vašu pomoć odabere tim sezone u Superligi, umesto najboljih 11 na svetu, što smo birali prošle godine.

Kako običaji nalažu, počećemo od golmana.

Milan Borjan

Zvanično najkorisniji čuvar mreže, koji se okitio nagradom Ilija Pantelić. Crvena zvezda je primila svega osam golova u ovoj polusezoni, svaki dalji komentar bio bi usmeravanje vode na njegovu vodenicu.

Vladimir Stojković

Forma karijere, ako se izuzme onaj kiks protiv Vojvodine (prouzrokovan snežnim pokrivačem na terenu), pa nije čudo što se našao u našem izboru.

Zoran Popović

Definitivno golman koga su se sve ekipe pribojavale. Kada on zablista, Voždovac ne prima gol. Inače, u izboru za nagradu Ilija Pantelić, on je bio drugo mesto, ispred Vladimira Stojkovića.

Emil Rockov

Jedan od najvećih talenata među srpskim golmanima (20 godina). Primio je 20 golova na 22 meča, a uspeo je i šest puta da ostane nesavladan.

Aleksandar Kirovski

Golman Čukaričkog čak je osam puta sačuvao mrežu na 14 utakmica, koliko je branio, ali se onda povredio.

BONUS VIDEO: Patrik Miler posle poraza od Limoža

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.