PAOK ZAMENIO VOŽDOVCEM! Došao sam u zdrav i stabilan klub! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

POVRATAK U SRBIJU

PAOK ZAMENIO VOŽDOVCEM! Došao sam u zdrav i stabilan klub! (FOTO) (VIDEO)

Voždovac će prvi deo zimskih priprema za nastavak sezone provesti u Beogradu, a potom će 30. januara otići u Antaliju...

Objavljeno:

Novi trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da je izabrao zdrav i stabilan klub i da mu je cilj da igru unapredi i dovede na viši nivo.

RAZLIKA 200 KINTI! CSKA izbacio cene karata za meč sa Zvezdom, a ono... (FOTO) (VIDEO)

- Već u prvih nekoliko radnih sati uvideo sam da sam izabrao zdrav, stabilan klub koji je opravdao moja očekivanja, što se tiče organizovanosti i funkcionisanja. To mi je bio prvi kriterijum. Drugi je da ljudi u klubu i svi mi u klubu delimo istu filozofiju i iste vrednosti. Treći i ne manje važan je taj da je pre mene u klubu radio jedan jako dobar trener. Imao sam prilike da gledam utakmice i da vidim da je igra na izuzetno visokom nivou. Biće mi zadovoljstvo da tu igru pokušam da unapredim i da zadržim one stvari koje su dobre. Naravno stvaranje igre je jedan poroces i biće mi drago, ako budem uspeo ovu igru i način funkcionisanja unapredim i dovedem na viši nivo - rekao je Veselinović na predstavljanju.

foto: Saša Pavlić Koky

HVALA TI ZA SVE! Crvena zvezda se oprostila od sjajnog veziste! (FOTO) (VIDEO)

BAZEN SA STAKLENIM KROVOM, SPA, DŽAKUZI, MORE NA PLJUVOMETAR... Srpski fudbaleri će uživati u raju na obali Baltika, a uopšte nije nikakvo bahaćenje! (FOTO)

Veselinović je preuzeo šestoplasirani klub na tabeli Super lige Srbije posle iznenađujućeg odlaska Ilije Stolice sa mesta trenera Voždovca.

Voždovac će prvi deo zimskih priprema za nastavak sezone provesti u Beogradu, a potom će 30. januara otići u Antaliju, gde će igrati prijateljske utakmice sa Zaglebjem, Zenitom i Zorjom

BONUS VIDEO: Luka Jović postiže gol

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.