Partizan predstavio prva pojačanja, a Iliev najavio bombe u Humskoj ove zime! (FOTO)

Biće i odlazaka

Partizan predstavio prva pojačanja, a Iliev najavio bombe u Humskoj ove zime! (FOTO)

Crno-beli promovisali Šaranova i Jovanovića, ali to neće biti sve u ovom zimskom prelaznom roku
Objavljeno: 15:16h

Sportski direktor Partizan Ivica Iliev rekao je da očekuje da će crno-beli imati "spektakularan" prolećni deo sezone u Superligi Srbije. - Možemo da obećamo vrhunska pojačanja, nekoliko bombi prelaznog roka, vrhunskog trenera i vrhunski fudbal od proleća. Mnogo navijača, spektakl kakav Partizan zaslužuje. Bićete oduševljeni - rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana. Crno-beli su predstavili prva pojačanja u zimskom prelaznom roku - golmana Bojana Šaranova i štopera Marka Jovanovića.

fkpartizan.rs/Miroslav Todorović
- Tim se pravi od golmana i kad se saopštava tim počinje se od golmana. Tako smo i mi krenuli. Vrlo brzo ćete čuti i nova imena, uveren sam da ćete biti i iznenađeni - rekao je Iliev. - Mi tražimo igrače koji će se uklopiti u našu filozofiju. Ja sam pre 20 godina došao u klub i za to vreme sam naučio kakav je profil igrača potreban... Biće pojačanja, to znači da će biti i odlazaka iz kluba - dodao je sportski direktor. Novinare je zanimalo i da li ima ponuda za neke igrače Partizana.
fkpartizan.rs/Miroslav Todorović
- Nemamo ponudu ni za jednog igrača. Bilo je razgovora, ali konkretna ponuda u klub nije stigla. Za neke igrače smo odbili i razgovor o prodaji - naveo je Iliev. Igrač koji se najčešće pominje kada je reč o odlasku iz Partizana je Andrija Živković. Poslednji klub koji se povezuje sa Živkovićem je Mančester siti. - Normalno je da se svi veliki klubovi interesuju za njega. Nema tu ništa čudno, a šta će biti na kraju videćemo možda uskoro, možda na leto - rekao je Iliev.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.