BAZEN SA STAKLENIM KROVOM, SPA, DŽAKUZI, MORE NA PLJUVOMETAR... Srpski fudbaleri će uživati u raju na obali Baltika, a uopšte nije nikakvo bahaćenje! (FOTO)
Foto: falke-hotel.ru

Imaće sve što im je potrebno

BAZEN SA STAKLENIM KROVOM, SPA, DŽAKUZI, MORE NA PLJUVOMETAR... Srpski fudbaleri će uživati u raju na obali Baltika, a uopšte nije nikakvo bahaćenje! (FOTO)

Evo kakvi uslovi i koje pogodnosti čekaju srpske fudbalere u njihovoj bazi za Svetsko prvenstvo, u Svetlogorsku

Objavljeno:

Fudbalere Srbije u junu očekuje učešće na Svetskom prvenstvu koje se održava u Rusiji.

Nakon što su 1. decembra saznali protivnike u grupi (Brazil, Kostarika, Švajcarska) kao i stadione na kojima će igrati (Kalinjigrag, Samara i Otkritje arena u Moskvi), Fudbalski savez Srbije se bacio na biranje baze gde će biti sedište našeg nacionalnog tima, gde će boraviti i trenirati tokom boravka u Rusiji.

Izbor je na kraju pao na Svetlogorsk, mesto u blizini Kalinjigrada, na obali Baltičkog mora, a čitav taj region je, interesantno, geografski odvojen od Rusije, tačnije odvajaju ga Litvanija, Belorusija i Poljska.

foto: Google maps

Kako je saopšteno na sajtu FSS-a, srpski fudbaleri će biti smešteni u hotelu "Rojal Falke rizort" koji je smešten na uzvišenju i udaljen od obale mora svega 400 metara, a na samo dva minuta udaljenosti nalazi se fudbalski kompleks sa terenima na kojima će "orlovi" moći da treniraju.

foto: falke-hotel.ru

Rukovodstvo našeg Saveza se u neku ruku odlučilo na ovakav potez i izbor baze kako bi igrači imali neophodan mir i bili sklonjeni malo od same gungule koja prati svetsko prvenstvo, ali i od brojnih znatiželjnika koji vole da se muvaju oko nacionalnog tima na velikim takmičenjima, a ovo mesto svakako te uslove ispunjava.

foto: falke-hotel.ru

Takođe vrlo je bitno da smeštaj i mesto gde će boraviti nije previše udaljeno od gradova u kojima će igrati reprezentacija Srbije. Kalinjigrad gde igramo meč drugog kola protiv Švajcarske je odmah tu, do Samare, gde se igra prvi meč protiv Kostarike je potrebno dva i po sata leta avionom, a do Moskve gde ćemo igrati u poslednjem kolu protiv Brazila, let traje sat i 45 minuta.

foto: falke-hotel.ru

Kada je reč o samom hotelu u kome će biti smešteni, on je izgrađen u obliku zamka iz pruske ere i nudi brojne pogodnosti svojim gostima zbog čega mesto je gde često odsedaju turisti iz raznih krajeva sveta.

foto: falke-hotel.ru

Reč je o hotelu sa četiri zvezdice, koji nudi u svojoj usluzi i spa centar, staklenu baštu unutar hotela, ali i zatvoreni bazen sa staklenim krovom, te tako nemate osećaj da ste u zatvorenom prostoru i takođe ima i spoljašnju baštu u kojoj gosti mogu da sede.

foto: falke-hotel.ru

Cene noćenja sa doručkom u ovom hotelu se kreću od 90 evra (one najobičnije jednosobne za dve osobe), za dvokrevetne je cena 108 evra, 118 evra košta noćenje u sobi koja se sastoji od dve sobe i dva dodatna kreveta, noć u apartmanu za dve osobe košta 170 evra, a u luksuznom apartmanu 185 evra, dok je predsednički apartman za 6 osoba 506 evra.

foto: falke-hotel.ru

U sklopu ovoga uračunata je i cena za korišćenje bazena, SPA centra, boravak u bašti, džakuzi, korišćenje bilijarske sale se dodatno naplaćuje 6 evra po satu.

foto: falke-hotel.ru

Doduše ove cene su predviđene samo za period do maja meseca 2018. godine, što znači pre početka Svetskog prvenstva, pošto će za vreme trajanja Mundijala verovatno i one skočiti.

foto: falke-hotel.ru

Pogledajte uostalom u kakvom će raju uživati srpski fudbaleri.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.