Borjan je jedan od najboljih golmana Lige Evrope: A tajna se krije u ovom posebnom ritualu zbog koga saigrači često viču na njega! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Prima gol jednom u 2 meseca

Borjan je jedan od najboljih golmana Lige Evrope: A tajna se krije u ovom posebnom ritualu zbog koga saigrači često viču na njega! (VIDEO)

Čuvar mreže crveno-belih je primio samo dva gola u grupnoj fazi LE

Objavljeno: 16:13h

Kao što je Crvena zvezda imala polusezonu iz snova iza sebe, istu takvu je imao i njen prvi čuvar mreže Milan Borjan, koji je svojim intervencijama i najzaslužniji što je odbrana crveno-belih u jednom trenutku bila čak najbolja na svetu.

Iskusni golman je ove sezone primio samo pet golova u domaćem prvenstvu, a u grupnoj fazi Lige Evrope je bio još bolji, svega 2, dok je u kvalifikacijama kapitulirao 3 puta i to sve protiv Krasnodara.

Razlog za to što retko prima golove možda se krije i u njegovom ritualu koji ima pre početka svake evropske utakmice i koji u neku ruku deluje neobično, iako svakako nije čudan.

Naime, Borjan stavlja rukavice uvek pred trenutak grupnog slikanja tima na početku utakmice uz pomoć trenera golmana i svi ostali saigrači i fotografi moraju da ga sačekaju.

BONUS VIDEO: Luka Jović postiže gol

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.