NOVI RAT PARTIZANA I ZVEZDE! Za sve je kriv momak rođen u Vukovaru 1995. godine! (VIDEO)
Foto: Fonet

KO ĆE PRVI?

NOVI RAT PARTIZANA I ZVEZDE! Za sve je kriv momak rođen u Vukovaru 1995. godine! (VIDEO)

U žižu javnosti je dospeo ove jeseni, a Večiti su odmah napravili određene korake...

Objavljeno:

Prvi Partizanov pik u zimskom prelaznom roku sa domaće fudbalske scene je MVP prvog dela Superlige Đorđe Ivanović, fantastični plejmejker subotičkog Spartaka, piše MOZZART Sport.

Ivanović, koji je ove sezone zablistao i igra preporođeno, jer mu je trener Aleksandar Veselinović pronašao novu poziciju u timu (ranije je igrao na krilima), dao "desetku", ali i kapitensku traku.

KO KRIJE BUGARE I ZAŠTO TO RADI?! Zašto cela Srbija posle haosa na Jugu priča samo o Hrvatima, a OVAJ DETALJ NIKO NE POMINJE?! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, uprava Partizana, koja još od ranije posmatra ovog igrača, mogla bi da naiđe na probleme u realizaciji posla, pošto su za njega zainteresovani i Crvena zvezda (takođe od ranije), sa kojom Spartak tradicionalno dobro posluje, ali i neimenovani klub iz inostranstva.

Na Partizanovom radaru od ranije nalaze se Radosav Petrović, Antonio Rukavina, Žarko Marković i Žerar Gou iz Kairata, kao i zadnji vezni koji u Olimpijakosu neće dobiti priliku da zablista, Saša Zdjelar.

Ako odluči da ode iz Partizana, već sada znamo gde će otići Vladimir Stojković!

Videćemo hoće li mladi Ivanović, rođen 1995. godine u Vukovaru, pojačati crno-bele i sa Danilom Pantićem potpuno istisnuti iz tima Sejdubu Sumu, ili će možda završiti i u redovima najljućeg rivala kluba iz Humske.

BONUS VIDEO: Međusobna tuča Grobara na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.