ZVEZDA PRAVI ZAOKRET U ŽELJAMA OVE ZIME: Novo ime je iskočilo kao prvi pik za pojačanje na štoperu, i to vunderkind!
Foto: Dado Đilas

Biser iz Novog sada

ZVEZDA PRAVI ZAOKRET U ŽELJAMA OVE ZIME: Novo ime je iskočilo kao prvi pik za pojačanje na štoperu, i to vunderkind!

Crveno-beli žele da pronađu perspektivnog i mladog defanzivca, a s obzirom na to da im je Dinga malo skuplji, a da Milunović i nije mlad, okrenuli su se trećem izboru

Objavljeno:

Sportski sektor Crvene zvezde je kao jedan od prioriteta u zimskom prelaznom roku apostrofirao dolazak štopera, mladog i perspektivnog, koji će pojačati konkurenciju, a sledeće sezone već moći da preuzme važnu ulogu u timu.

Najpre se govorilo o Dominiku Dingi, omladinskom reprezentativcu Srbije koji nastupa za Ural, potom i o Nemanji Milunoviću iz BATE, a sada "Mozzartsport" donosi informaciju da su crveno-beli zagrejani za biser iz Vojvodine - Ranka Veselinovića.

Jedva punoletni momak je ove sezone dobio slučajno šansu i zgrabio je obema rukama, te je u jesenjoj polusezoni postao nezamenjiv član defanzive "lala", iako ima tek 18 godina.

foto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

S obzirom na to da prve dve želje mnogo koštaju, zato su se u neku ruku na Marakani i okrenuli talentovanim tinejdžeru iz Novog Sada, koji bi sigurno bio jeftiniji od Dinge i Milunovića i predstavljao bi veliki zalog za budućnost.

Jasno je da će, ako ne sada tokom zime, onda na leto Le Talek otići, a neizvesno je da li će Zvezda finansijski moći da odgovori na zahteve Sosijedada i posle jednogodišnje pozajmice otkupi Srđana Babića, tako da bi ostala samo sa Vujadinom Savićem i Frimpongom koji je vrlo malo igrao ove jeseni.

Zato u Ljutice Bogdana već spremaju ponudu za igrača Vojvodine koju će biti teško odbiti, bez obzira na to što su prethodnih više od decenije imali politiku da ne prodaju igrače "večitima", ali su sada u teškom finansijskom stanju i potreban im je novac.

foto: Dado Đilas

Podsećamo vas i da je generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, trenutno u Atini, gde pregovara sa Olimpijakosom o potencijalnom transferu napadača Bena, ali i još jednog igrača.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević na gala večeri povodom kraja jesenjeg dela sezone

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.