CRNO-BELI PUTUJU NA ELITNE DESTINACIJE: Partizan će zimske pripreme odraditi tamo gde se spremaju samo najbogatiji klubovi!
Foto: Printscreen/youtube/DanasConferences

Ima se, može se

CRNO-BELI PUTUJU NA ELITNE DESTINACIJE: Partizan će zimske pripreme odraditi tamo gde se spremaju samo najbogatiji klubovi!

Miroslav Đukić je prozivku zakazao za 10. januar

Objavljeno:

Partizan je stavio tačku na prilično uspešnu polusezonu makar kada je u pitanju Evropa, jer su se plasirali u 1/16 finala Lige Evrope gde će na proleće igrati protiv Viktorije iz Plzenja.

Trener Miroslav Đukić je novo okupljanje zakazao za posle novogodišnjih i Božićnih praznika. Zvanično će zimske pripreme početi 10. januara, biće podeljene u dve faze, a i jedna i druga biće obavljene u Španiji.

Crno-beli su se odlučili da ove godine tokom zime promene destinaciju, ali i razlikuju se od drugih srpskih klubova koji će po tradiciji uglavnom ići u Tursku ili na Kipar, dok će šampion to uraditi u ekskluzivnim i elitnim letovalištima na Pirinejskom poluostrvu.

Prvi deo priprema biće odrađen u Marbelji od 15. do 25. januara, a drugi deo u Benidormu od 30. januara do 8. februara.

Podsećamo da u ovim španskim primorskim mestima, uglavnom pripreme obavljaju i najbogatiji evropski klubovi.

Interesantno je da je rival Partizana u 1/16 finala Lige Evrope odlučio da sa pripremama počne sedam dana ranije, 3. januara, ali to je, verovatno, zato što oni Božić slave 25. decembra.

BONUS VIDEO: MOGU DA POGODIM SA POLA TERENA! I pogodio je, ali ne koš!

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.