Boaći ima poruku za Delije koja ostavlja nadu DA IPAK NE IDE iz Zvezde!? (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

NASTAVLJA SE SAPUNICA...

Boaći ima poruku za Delije koja ostavlja nadu DA IPAK NE IDE iz Zvezde!? (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko evropskih i azijskih klubova se nadmeće za usluge centarfora vicepravaka Srbije, da će u jednom momentu morati da se odluči

Objavljeno:

Najveća pompa ove zime vodiće se oko Ričmonda Boaćija koji gotovo sigurno napušta Crvenu zvezdu.

Nekoliko evropskih i azijskih klubova se nadmeće za usluge centarfora vicepravaka Srbije, da će u jednom momentu morati da se odluči.

Vođa Delija uleteo u svlačionicu Zvezde! PRŠTALO JE NA SVE STRANE! (VIDEO)

Reprezentativac Gane se u izjavi za "Hotsport" javio iz rodne Akre.

- Došao sam kući da se odmorim, a nisam opterećen novim klubom i navijačima, koji su u mom srcu i čestitam im predstojeće praznike – istakao je najbolji strelac crveno-belih dok uživa u rodnoj Akri.

foto: Nebojša Mandić

Kratak staž u slavnom Juventusu, pa selidba u manje klubove, a zatim gašenje Latine, učinili su da ljubimac Delija potpunu afirmaciju doživi u Srbiji.

– Zahvalan sam Bogu i mojim saigračima na divnom zajedničkom periodu punom uspeha i sreće. Bog nas je nagradio za našu opsesivnu ljubav prema poslu, klubu i navijačima. Srce mi je puno posle gola u derbiju i zadovoljstva naših pristalica.

GROM IZ VEDRA NEBA! Marko Vešović! A cena - 2 miliona evra! (VIDEO)

Iako se mnogi evropski giganti utrkuju oko njega, Boaći mirno gleda na nastalu situaciju:

- Neću da "razbijam glavu" idem tamo, hoće me ovaj klub, drugi nude više… Ponašam se profesionalno, vezan sam ugovorom, a kada bude nešto konkretno prelomiću da sve strane budu zadovoljne.

Uprava Zvezde najavila je da postoji mogućnost da strelac 42 gola za crveno-bele u svim takmičenjima, ipak, do leta ostane stanovnik Ljutice Bogdana.

- Moji menadžeri rade svoj posao i pregovaraju. Ja sada odmaram i čekam. Imam još dve i po godine ugovora. Ako ostanem, sledi nastavak bajke u Evropi, a mislim da smo posle remija u derbiju blizi osvajanju titule. Meni je lepo u Beogradu – rekao je ubojiti golgeter.

Novac mu ne predstavlja glavni motiv, jer je na Marakani stekao nešto što mnogo više vredi:

– Dođe i to kada vrediš. Svi mi hoćemo dalje, ali normalno je da si u žiži kada postigneš 42 gola za godinu dana na 52 meča. Statistika je super, a meni je Zvezda otvorila vrata, ovde sam se potvrdio i ovi dani su bili kao iz bajke - nije krio oduševljenje Boaći.

HIDROGENSKA BOMBA!!!! Bivši reprezentativac Nemačke u Crvenoj zvezdi?! (VIDEO)

Na kraju je usledila poruka za Delije, koje su po sjajnom napadaču najzaslužnije za dosadašnje rezultate na domaćoj i evropskoj sceni:

- Čestitam im predstojeće praznike i neka uživaju u proteklim pobedama. Biće ih u 2018. godini, neka samo veruju u ekipu, koja je pokazala moć – obratio se Ričmond Boaći svim pristalicama crveno-bele armije.

BONUS VIDEO: Gol Ričmonda Boaćija iz drugog ugla na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs / Hotsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.