KOKEZA SE KRIJE IZA ZVEZDAŠA U FSS! Zvezdan Terzić jako opleo po Savezu, ali najavio i kandidaturu za predsednika?! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

otvoreno

KOKEZA SE KRIJE IZA ZVEZDAŠA U FSS! Zvezdan Terzić jako opleo po Savezu, ali najavio i kandidaturu za predsednika?! (FOTO)

Svaka čast na karijerama, ljubavi prem Zvezdi, ali tu su kao prijatelji Slaviše Kokeze...

Objavljeno:

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdan Terzić govorio je o mogućem kandidovanju za predsednika FSS, a ako bi se to dogodilo to bi mu bio drugi mandat na najvišoj funkciji fudbalskog saveza naše zemlje.

- Kandidovaću se kad ja budem hteo, neće oni da me savetuju. Binić je morao to da kaže, tako mu je naređeno, prima platu... Mene nerviraju ovi što nemaju petlju da se jave i kažu to - rekao je Terzić i potkačio Dragišu Binića zbog nedavne izjave

BOMBA NAD BOMBAMA! Darko Lazović se vraća kući! (VIDEO)

PRVO SE ZAHVALJIVAO NA GOSTOPRIMSTVU, A SADA... Terzić: Nije bio penal za Partizan! (VIDEO)

Na pitanje hoće li se pojaviti na dodeli zlatne lopte FSS Terzić je odgovorio da mu ne pada na pamet.

Da li mogu da se prevaziđu loši odnosi na relaciji Crvena zvezda - FSS?

- Nije da ne mogu... Nego, ako predsednik FSS za godinu i po dana, koliko mu traje mandat, nikada nije došao u klub na zvaničan sastanak ili da nezvanično popije kažu, onda je jasno da ne želi dobre odnose sa Crvenom zvezdom.

foto: Saša Pavlić Koky

Jeste li zvali Slavišu Kokezu?

- Valjda je red da ode u Zvezdu i Partizan kad je postao predsednik FSS. Zar nije logično da ponudi najvećim klubovima mesto potpredsednika, da nas involvira u proces odlučivanja. Kako FSS može da se vodi bez Partizana i Zvezde, Kokeza je potpuno privatizovao. Crvena zvezda nema nikakav kontakt sa FSS, odsekao je sve mehanizme. Nema nas ni u Izvršnom odboru...

foto: Vladimir Milovanović

Poznato je da u FSS rade pojedini bivši članovi Crvene zvezde...

- To što je pozapošljavao neke bivše igrače i trenere Zvezde u FSS, nema nikakve veze sa aktuelnom poslovnom politikom Crvene zvezde. Planirali smo da ih sve pozovemo, pitamo da li su tamo kao delegati Crvene zvezde ili kao slobodni strelci. Ako ste predstavnici kluba, onda dođite u bazu da čujete šta ona misli o saradnji sa FSS. A ne da se Kokeza krije da je FSS pun zvezdaša. Oni ne predstavljaju Zvezdu. Svaka čast na karijerama, ljubavi prem Zvezdi, ali tu su kao prijatelji Slaviše Kokeze. Što bismo išli gde smo nepoželjni, eto sada i bruke oko Zajednice superligaša.

foto: Dado Đilas

O čemu je reč?

- Crvena zvezda i Partizan nemaju čak ni predstavnika u Zajednici superligaša. To je cirkus. Spojio je superligaše i prvoligaše, Izvršni odbor ima samo sedam članova. Ne možemo da sednemo sa ostalim klubovima i pričamo o problemima. Zajednica superligaša je ukinuta. Kad neko tako vodi FSS, zašto bismo išli na njihove proslave.

Na mečevima Crvene zvezde već dugo vremena nema predsednika FSS.

- Uredno je pozivan za Ligu Evrope, ulaznice su dostavljene.

BONUS VIDEO: Mičel Donald o ambicijama u Zvezdi, transferu...

(Еspreso.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.