VUČELIĆ O TUČI NA JUGU: Invazija sa određenim zadatkom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

smatra da je zavera u pitanju

VUČELIĆ O TUČI NA JUGU: Invazija sa određenim zadatkom! (FOTO)

- Došlo je do užasavajućih prizora

Objavljeno: 12:53h

Posle brutalne tuče na 156. Večitom derbiju podiglo se mnogo prašine, ali i dalje se ne zna prava istina o ovom događaju.

Mnogo je spakulacija i nagađanja, a sada se o svemu oglasio i predsednik Partizana Milorad Vučelić, gostujući u jutarnjem programu Pink televizije.

OGLASILA SE SUPRUGA PRETUČENOG HRVATA: Ono što je rekla otvara nova pitanja o celom događaju! (VIDEO)

- Očigledno je nekome trebalo ovo, a to sigurno nisu ni Partizan, ni Srbija. Partizan, kao što je poznato, već dugo sa svojim navijačima nema nikakvih problema, znate da u poslednje vreme nije bilo nijednog incidenta, znate da je bilo zadivljujuće ponašanje naših navijača protiv Skenderbega, pa protiv Jang bojsa... Nismo imali nikakvog razloga da ne očekujemo da će se tako nešto nastaviti. Moram da kažem da smo saznali da se nešto možda sprema. Iz usta jednog funkcionera čuli smo da će se ponovo upasti u upravu Partizana. Na to nismo obraćali preveliku pažnju - rekao je Vučelić i nastavio:

- Došlo je do užasavajućih prizora, ja u tih dvadesetak minuta nisam ni gledao utakmicu, pogotovo što sam iz daljine vide neke uniformisane ljude, sa belim trakama. Tih dvadesetak minuta nismo uopšte imali navijanje, kao da su samo navijači Zvezde bili prisutni, što se odrazilo i na igru

Ovo je bila mala invazija stranaca sa određenim zadatkom. Teško je poverovati da su ovi Splićani iz kik-boks kluba došli da navijaju za Partizan, za bilo koji srpski klub. Sigurno je da nisu došli da navijaju za Partizan - rekao je Vučelić.

BONUS VIDEO: Grobari gađaju igrače Zvezde i vređaju Borjana i njegovu suprugu

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.