ZVEZDA U AKCIJI: Višemilionska zvanična ponuda za dvojicu igrača je spremna, ali postoji problem sa njihovim igranjem u Evropi!
Foto: Vladimir Milovanović

odmah se bacaju na pojačanja

ZVEZDA U AKCIJI: Višemilionska zvanična ponuda za dvojicu igrača je spremna, ali postoji problem sa njihovim igranjem u Evropi!

Ovo bi mogla da bude rekordna kupovina kluba sa Marakane

Objavljeno: 13:58h

Crvena zvezda je odigravši remi u 156. Večitom derbiju i zadržavši 9 bodova prednosti na tabeli Superlige Srbije spustila zavesu na jednu od najuspešnijih polusezona u poslednjih dvadesetak godina.

ZVEZDA DOBILA NOVU, JAČU PONUDU ZA BOAĆIJA: Gol u derbiju košta tačno MILION evra! (VIDEO)

Klub sa Marakane je čvrtsto na prvom mestu domaćeg šampionata, a uz to je ostvario i istorijski uspeh plasmanom u 1/16 finala Lige Evrope i prvo "prezimljavanje" u evropskim takmičenjima posle 25 godina.

Sada se u Ljutice Bogdana okreću predstojećem zimskom prelaznom roku, spremanju zamena za igrače koji će skoro sigurno biti prodati za izdašne finansijske ponude, ali i dodatnom ojačavanju tima.

Crveno-beli očekuju najpre da zarade višemilionsku sumu od prodaje napadača Ričmonda Boaćija, a u planu im je da od tog novca dovedu pojačanja.

Četiri želje su se već iskristialisale tokom jesenje polusezone, a to su Milan Jevtović koji igra na pozajmici u Rozenborgu, napadač El Fardu Ben iz Olimpijakosa, kao i dvojac iz BATE Borisova, štoper Nemanja Milunović i kreativni vezista Mirko Ivanić.

foto: AP

Upravo za poslednju dvojicu je uprava kluba sa Marakane već spremila višemilionske ponude i uskoro će one zvanično biti poslate na adresu beloruskog šampiona, javlja "Srbija danas".

foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

S obzirom na to da obojica igrača imaju ugovore do kraja 2018. godine jasno je da neće biti jeftini, ali u Zvezdi računaju na veliki novac samo od prodaje Boaćija.

Jedini problem jeste što njih dvojica ne bi imali pravo nastupa u Ligi Evrope, jer su već nastupali za BATE u tom takmičenju i to baš u grupi sa Crvenom zvezdom.

BONUS VIDEO: Gol Ričmonda Boaćija iz drugog ugla na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs / Izvor: Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.