NEOBIČNA SCENA NA KONFERENCIJI MILOJEVIĆA: Ovo se nikada nije dogodilo posle derbija! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/AM Video7S

Nismo to očekivali

NEOBIČNA SCENA NA KONFERENCIJI MILOJEVIĆA: Ovo se nikada nije dogodilo posle derbija! (VIDEO)

Mi smo krenuli od nekog 12 juna, sa ovom utakmicom smo završili...

Objavljeno: 22:20h

Na stadionu Partizana viđen je nesvakidašnji detalj.

Na konferenciji Vladana Milojevića nije prisustvovalo nijedno zvanično lice, odnosno portparol Partizana koji je trebalo da vodi konferenciju kao domaćin, već je portparol kluba sa Marakane vodio konferenciju šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

Milojević je istakao dva detalja koja su mogla da prelome meč:

- Mislim da je naš ključni detalj i najveća šansa bila u 30. minutu bila Pešićev promašaj, da je tako bilo Partizan bi morao da se otvori, i mi bi imali više prostora, a drugi detalj bila je šansa Ožegovića kod 1:0 gde bi realno sve bilo gotovo.

Posle gotovo šest meseci svakodnevnog treniranja prvi deo polusezone je konačno završen, a Milojević je više puta ponavljao da je igračima sada odmor potreban više nego išta.

- Tvrda utakmica, takav je svaki derbi, nebitno da li je neki ulog u pitanju ili ne. Poslednja utakmica u ovom delu, ne znam više koji je dan, zaboravljam datume. Mi smo krenuli od nekog 12 juna, sa ovom utakmicom smo završili. Čestitao bi mojim igračima na teškim stvarima koje smo uradili do sada. Treba nam odmor i mir, i da igrači budu sa porodicama jer nam je odmor prekopotreban.

Na pitanje da prokomentariše jedanaesterac, Milojević je odgovorio kratko:

-Ja kao trener neću da komentarišem penal. Teren nije išao na ruku ni nama ni njima, zadovoljan sam u svakom slučaju. Rekao sam i pre derbija da nećemo kalkulisati, i mi smo došli da pobedimo na ovom meču.

foto: Filip Plavčić

Neredi ni ovog puta nisu izostali, meč je na kratko bio prekinut zbog tuče na južnoj tribini, a po rečima Milojevića svi su oguglali na ta dešavanja.

-Navijački performans je sastavni deo derbija, to ide jedno uz drugo, mi smo fokusirani samo na stanje na terenu.

foto: Fonet

Skoro 40 utakmica u polusezoni je nešto što verovatno nikad nije doživela nijedna generacija crveno-belih, a Milojević se ne obazire na bodovni saldo koji iznosi devet poena prednosti.

- Dosta utakmica smo imali i mi i Partizan, znaju igrači sami, ima puno stvari koje im odvrate pažnju tokom meča. Jako sam ponosan na ove momke, to su divni ljudi, divni igrači, pokazuju neverovatnu ljubav prema klubu. Ovo vam je kad igrate igricu, prešli smo prvi nivo, ne obazirem se na bodovnu razliku, rekao sam igračima da na to ne smeju da obraćaju pažnju. Ne možemo da kažemo da to ignorišemo, ali ima još utakmica da se igra. Igrama su oni zaslužili prednost, imamo nastavak prvenstva i još mnogo utakmica pred nama.

Tek po završetku Milojevićevog izlaganja i kraja konferencije, došao je trener Partizana Miroslav Đukić u pratnji portparola kluba i onda održao on konferenciju, a evo šta je tom prilikom rekao.

BONUS VIDEO: Tuča Grobara bakljama na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.