Srbija ima evropski Večiti derbi u punom smislu te reči, ali to izgleda nikoga ne zanima?! Ovaj podatak to dokazuje!
Foto: Dado Đilas

Zašto tako malo?!

Srbija ima evropski Večiti derbi u punom smislu te reči, ali to izgleda nikoga ne zanima?! Ovaj podatak to dokazuje!

Ni igrači jedne, niti druge ekipe nisu zaslužili ovo posle svega što su uradili makar u Ligi Evrope

Objavljeno: 09:06h

Srbija će ponovo gledati evropski derbi! Partizan i Crvena zvezda međusobnim duelom stavljaju tačku na polusezonu, ali i 2017. godinu iz snova za srpski fudbal.

Ova večita rivala su ostvarila nezapamćeni uspeh u Evropi, uspevši da prezime i da obezbede učešće u 1/16 finala Lige Evrope.

I baš zato, zbog svega što su uradili tokom kasnog leta i čitave jeseni fudbaleri u crno-belim i crveno-belim dresovima, zaslužuju da im i navijači oba tima uzvrate na isti način i da ispunjavanjem svakog mesta na stadionu u Humskoj samo uveličaju ovaj "spektakl sa mirisom Evrope".

foto: Dado Đilas

Međutim, izgleda da će se teško tako nešto dogoditi, ako je sudeći po trendu prodaje ulaznica za 156. prvenstveni duel komšija sa Topčiderskog brda.

Prema informacijama iz Humske do utorka uveče prodato je tek 12.000 ulaznica, što je izuzetno mali i neočekivan broj, koji najavljuje prilično prazan stadion, pogotovo posle ovakvih uspeha, ali i zbog same važnosti duela.

Sumnjamo da bi ista tolika količina mogla da se proda i na sam dan utakmice, tako da se nadamo da stadion u Humskoj neće izgledati poluprazno, kao što je Marakana izgledala jesenas.

foto: Dado Đilas

Ovde bi trebalo uzeti u obzir i nezgodan termin, jer je radni dan i meč počinje u 18 časova, a uz to postoji mogućnost da padne kiša, iako je vreme prilično toplo za ovo doba godine i ne očekuje se veliko zahlađenje.

BONUS VIDEO: Đukić o potencijalnom penalu u derbiju i svađi Sume i Ožegovića u Kruševcu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.