REČI KOJE ĆE DA ODJEKNU! Ako je Ožegović podgrejao atmosferu pred Derbi, kako se zove ovo što je uradio Bambi Tošić? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

RASTE IŠČEKIVANJE

REČI KOJE ĆE DA ODJEKNU! Ako je Ožegović podgrejao atmosferu pred Derbi, kako se zove ovo što je uradio Bambi Tošić? (FOTO) (VIDEO)

Obično srpski fudbaleri u javnosti bodre srpske klubove, kada igraju protiv nekoga iz inostranstva, ali ne i Bambi Tošić

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izrazio je nadu da će u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde nastaviti s pozitivnim skorom u "večitim" derbijima, za koje je ocenio da ih rešavaju "sitni detalji".

- Ja sam protiv Zvezde igrao četiri utakmice i imam pozitivan skor - dve pobede i dva remija. Nadam se da ću se naći na terenu i da ću nastaviti s pozitivnim skorom - rekao je Tošić.

Partizan će sutra dočekati Crvenu zvezdu u 22. kolu Super lige Srbije, poslednjoj utakmici u ovom delu sezone.

foto: Dado Đilas

- Nadam se da Partizan može da nastavi s dobrim učinkom protiv Zvezde. Koliko znam, imao je dosta uspeha na svom terenu poslednjih godina. Optimista sam, verujem da će nastaviti tim putem - rekao je Tošić.

Njegov nastup na utakmici protiv Crvene zvezde je neizvestan zbog povrede, ali on veruje da će biti spreman za "večiti" derbi.

TEK DAN PRED MEČ JE DONETA ODLUKA: Ovaj čovek će biti sudija na 156. Večitom derbiju!

Ocena partizanske javnosti je da bi upravo Tošić mogao da reši "večiti" derbi.

foto: Dado Đilas

- Nije dobro za Partizan da vezni igrač rešava derbije. Imamo napadače kojima je to dužnost i koji su 'postili' u poslednje vreme i nadam da će to naplatiti sada. Ja ću se truditi da budem konkretan, da doprinesem rezultatu golom ili asistencijom. Svakako ću biti usmeren ka golu ako budem igrao - rekao je on.

AKO DAM GOL ZVEZDI... Ožegović podgreva atmosferu pred Večiti derbi, šta će posle ovoga reći Delije? (VIDEO)

Tošić je rekao da je pratio "večite" derbije dok je nastupao za CSKA iz Moskve, kao i da su "to utakmice u kojima daješ 200 odsto i koje odlučuju sitni detalji".

- Trenutna forma i mesto na tabeli ne govore ko je favorit - dodao je on.

Takođe, Tošić se osvrnuo i na duel crveno-belih sa njegovim bivšim klubom u 1/16 finala Lige Evrope.

PRST U OKO ZVEZDI I DIREKTAN POKAZATELJ SPREGE IZMEĐU FSS I PARTIZANA: Crveno-beli besni zbog odluke da Mažić sudi derbi!

- Nadam se da će Partizan igrati sa CSKA u osmini finala - pukao je kao iz topa.

BONUS VIDEO: Đukić o potencijalnom penalu u derbiju i svađi Sume i Ožegovića u Kruševcu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.