MIRNO LI SPAVAŠ CSKA? Terzić ima velike planove za zimu! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

SPREMA SE SVAŠTA

MIRNO LI SPAVAŠ CSKA? Terzić ima velike planove za zimu! (FOTO)

Ekipa CSKA iz Moskve ima veliko iskustvo jer svake sezone igra Ligu šampiona.

Objavljeno:

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da veruje da ekipa može da prođe CSKA u šesnaestini finala Lige Evropa.

- Verujemo u naše igrače i stručni štab i mislim da su šanse pola-pola. Sudarićemo se muški, kao što smo to radili u svim međunarodnim utakmicama ove jeseni. Optimista sam, mislim da možemo da prođemo CSKA - rekao je Terzić novinarima.

Terzić je naveo da je na žrebu u Nionu lično priželjkivao Milan i da se izbegnu španski klubovi.

- Moglo je gore, ali je moglo i bolje. Treba da se okrenemo sebi jer je Zvezda pokazala da može da igra protiv bar na papiru mnogo jačih ekipa. Ekipa je puna samopouzdanja, tim raste iz dana u dan i mislim da možemo da igramo protiv svakoga. CSKA je možda i rival po meri - kazao je Terzić.

Kako je rekao, ekipa CSKA iz Moskve ima veliko iskustvo jer svake sezone igra Ligu šampiona.

foto: AP

Terzić je rekao da će učiniti sve da Zvezda u nastavku sezone bude bolja nego u prvom delu i da su već spremna četiri pojačanja, uz verovatni odlazak Ričmonda Boaćija.

- Učinićemo sve da ekipa na proleće bude bolja nego jesenas. Realno je da ode Boaći, ali imamo spremnog Aleksandra Pešića koji je bio možda i najbolji fudbaler Zvezde ove jeseni. Spremili smo određena pojačanja, u dogovoru sa trenerom i sportskim direktorom - rekao je Terzić.

foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić je tokom praćenja žreba u studiju Arene rekao da će se crveno-beli pojačati za proleće.

- Zvezda na proleće može da bude samo jača, jer će doći 3 ili 4 igrača, i navijači će biti zadovoljni. Krilne pozicije i ofanzivni vezni red je ono što nam nedostaje, nedostaju nam asistencije i golovi sa tih pozicija

Prva utakmica trebalo bi da se igra 13. februara u Beogradu, a revanš devet dana kasnije u Moskvi.

BONUS VIDEO: MARAKANA JE EKSPLODIRALA: Španski komentator je pola minuta urlao posle gola Srnića za trijumf Zvezde nad Kelnom!

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.