Dok se Večiti nadaju što slabijem protivniku, Brodarac čeka ŠTO JAČEG! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA

Dok se Večiti nadaju što slabijem protivniku, Brodarac čeka ŠTO JAČEG! (FOTO) (VIDEO)

Brodarac je do plasmana u šesnaestinu finala došao tako što je kao šampion naše zemlje eliminisao izraelsku Makabi Haifu i gruzijski Saburtalo iz Tbilisija

Objavljeno:

i treći srpski klub će u ponedeljak saznati protivnika u nokaut fazi evropskih takmičenja. Brodarac nastavlja odiseju u Ligi šampiona, tačnije u šesnaestini finala najjačeg evropskog takmičenja.

A dok je javnost zaokupljena koje će protivnike dobiti Partizan i Crvena zvezda u šesnaestini finala Lige Evrope, po svoj prilici će najatraktivnjeg rivala dobiti upravo - Brodarac.

SIMULIRALI SMO ŽREB ZA LIGU EVROPE! I Zvezda i Partizan bi nas pravili od blata da izvuku ove rivale! (FOTO) Pogledajte spisak njihovih potencijalnih protivnika: Atletiko Madrid (Španija), Fejenord (Holandija), Mančester Junajted (Engleska), Monako (Francuska), Pari Sen Žermen (Francuska), Real Madrid (Španija), Spartak Moskva (Rusija), Sporting CP (Portugal).

Podsetimo, Brodarac je do plasmana u šesnaestinu finala došao tako što je kao šampion naše zemlje eliminisao izraelsku Makabi Haifu i gruzijski Saburtalo iz Tbilisija, a pomenuti potencijalni rivali su igrali grupnu fazu U19 Lige šampiona, identičnu onoj iz seniorske konkurencije.

Ne postoji srećniji čovek od Dejana Joveljića posle debija za A tim Zvezde! (VIDEO)

BONUS VIDEO: MARAKANA JE EKSPLODIRALA: Španski komentator je pola minuta urlao posle gola Srnića za trijumf Zvezde nad Kelnom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.