MILOJEVIĆ IDE IZ ZVEZDE!? Trener crveno-belih zabrinuo Delije!
Foto: AP

nije sve jednostavno...

MILOJEVIĆ IDE IZ ZVEZDE!? Trener crveno-belih zabrinuo Delije!

Postavio je tim tako da svaki igrač zna svoju ulogu, što se i odrazilo na teren, pa između ostalog i na uspeh u Ligi Evrope

Objavljeno: 18:39h

Vladan Milojević je bez objašnjavanja najzaslužniji što je Crvena zvezda posle 25 godina prezimila na evrosceni.

Postavio je tim tako da svaki igrač zna svoju ulogu, što se i odrazilo na teren, pa između ostalog i uspeh u Ligi Evrope.

Milojević: Ako kreneš nečim negativnim u startu, misli te vuku...

Čovek koji je bukvalno preporodio viceprvaka Srbije, sada hita ka tituli, željno iščekuje kao i sve Delije žreb za 1/16 finala Lige Evrope, a do tada...

Objašnjava Grcima u intervjuu za "Radio 103" kako izgleda voditi Crvenu zvezdu.

foto: AP

- Kada sam došao u klub, Crvena zvezda je imala mnogo stranaca, dok su kvalitetni srpski igrači bili u inostranstvu. Rekao sam ljudima u klubu da sam sa Panioniosom napravio dobar rezultat, jer sam imao jaku grupu domaćih igrača. Takođe, znao sam da moramo da vratimo našu decu iz inostranstva koja imaju jak mentalitet pobednika. Stranci, ponekad, gledaju samo svoj interes. Oni ne mogu da osećaju isto što i fudbaleri koji su odrasli ovde. Drago mi je da smo vratili našu decu - započeo je Milojević i osvrnuo se na plasman u Ligu Evrope.

- Mnogo je lep osećaj posle svega što smo uradili. Crvena zvezda je ogroman klub, koji je u prošlosti imao ozbiljne probleme. U Srbiji je tokom devedesetih bilo važno samo da se preživi, osetilo se to i na fudbal. Ove godine je prvi zadatak bio da se posle deset godina plasiramo u Ligu Evrope. Prevazišli smo i to - naveo je on.

Poznato je kada će Večiti na teren u nokaut fazi LE! Zbog Partizana se pomera Zvezdin meč! (VIDEO)

Kruže priče da je ispred stadiona ostalo nekoliko hiljada ljudi, a kakvo je interesovanje bilo za meč sa Kelnom, Milojević je objasnio sledećim rečima.

foto: Fonet

- Crvena zvezda ima fantastične navijače. Oni žele da vide klub tamo gde je nekada bio. Poslednjih godina klub je ispadao u drugom ili trećem kolu kvalifikacija. Ove godine smo se domogli grupne faze i svi su pričali da smo autsajderi u grupi sa Arsenalom, Kelnom i BATE Borisovom. Međutim, igrali smo sa mnogo energije. Protiv Kelna je na stadionu bilo 60.000 ljudi, atmosfera je bila takva da bismo rasprodali dva stadiona. Sve je bilo fantastično, jer su na meč protiv Arsenala u Londonu dolazili ljudi iz Kanade. Impresivno, ali morate da znate da 60 posto Srba navija za Zvezdu - istakao je strateg Crvene zvezde.

Milojević će zasigurno biti trener do kraja sezone, ali mu ugovor ističe u maju. Na žalost po Delije i sve one kojima je za kratko vreme prirastao srcu, misteriozno je odgovorio na pitanje odlaska sa "Marakane".

PROMENE NA MARAKANI! Terzić otkrio da jedan od najboljih igrača NAPUŠTA Zvezdu! A to nije sve! (VIDEO)

- Oni koji me poznaju znaju da sam profesionalac. Prvo želim da kvalitetno obavim posao, imam ugovor do maja. Trenutno uživam u Crvenoj zvezdi. Drag mi je svaki trening. Videćemo šta će biti kada se završi prvenstvo. Niste sigurni nikada u fudbalu, moji koferi su stalno spakovani - rekao je Milojević za kog su navodno zainteresovani Olimpijakos i PAOK.

BONUS VIDEO: Navijači Kelna pale stolice na Marakani posle utakmice sa Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs / Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.