Đukić: Sa ovakvom defanzivom nemamo šta da tražimo u Evropi! (VIDEO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

NEZADOVOLJAN PORAZOM

Đukić: Sa ovakvom defanzivom nemamo šta da tražimo u Evropi! (VIDEO)

- Dozvolili smo protivniku da se duplim pasovima ušeta u gol. Nismo bili koncentrisani, nismo stajali blizu, lako smo primali golove... Vrlo je teško igrati protiv kvalitetnog rivala kao što je Dinamo Kijev

Objavljeno:

Trener Partizana, Miroslav Đukić nije bio zadovoljan posle viskog poraza svog tima od Dinama iz Kijeva (4:1).

Partizan je poražen visokim rezultatom (4:1), iako ni domaći ni gostujući fudbaleri nisu imali imperativ pobede jer su već obezbedili proleće u Evropi.

- Mogu samo da čestitam protivniku na pobedi. Mi nismo igrali dobro u defanzivi, pogotovo tih 15 minuta kada smo primili drugi i treći gol. Nemoguće je pobediti u Evropi kada se tako greši u defanzivi - rekao je novinarima Miroslav Đukić.

Dinamo prebio Partizan! Crno-beli sa drugog mesta čekaju evropsko proleće! (FOTO) (VIDEO)

Nastavak utakmice doneo je poboljšanje, ali nedovoljno.

- Uspeli smo da damo gol, da se malo vratimo, a onda smo propustili odličnu šansu da smanjimo na 3:2. Četvrti gol primili smo iz penala za koji mislim da nije bio. Ali, poenta je da je nemoguće napraviti nešto u Evropi ako se ne popravi defanziva.

Šta najviše zamerate odbrani?

- Dozvolili smo protivniku da se duplim pasovima ušeta u gol. Nismo bili koncentrisani, nismo stajali blizu, lako smo primali golove... Vrlo je teško igrati protiv kvalitetnog rivala kao što je Dinamo Kijev.

Da li vas je neko razočarao?

NEMILE SCENE! Navijači Zvezde vređali i gađali Miloša Jojića 'unučićima' alkohola! (FOTO)

- Kada izgubite 4:1, ne možete da budete zadovoljni. Nije Dinamo večeras mnogo napravio iz igre, oni su samo iskoristili našu nepažnju i to što nismo bili agresivni. U polju nije bila tolika razlika, kao što je bila u zadnjim metrima. Mnogo smo grešili i onda je nemoguće da se napravi nešto više.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.