ANĐELE MOJ, IZABRALA SI SVOJ DATUM! Emotivna poruka Vujadina Savića pred meč karijere koja udara svakog Deliju u srce! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

da li je ovo dobar znak?

ANĐELE MOJ, IZABRALA SI SVOJ DATUM! Emotivna poruka Vujadina Savića pred meč karijere koja udara svakog Deliju u srce! (FOTO)

Ono o čemu su maštale generacije! Čak 25 godina čekamo Zvezdino proleće, a večeras na nju miriše...

Objavljeno: 16:58h

Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas igra svoj meč odluke protiv nemačkog Kelna u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Crveno-belom timu odgovara i remi u slučaju da BATE ne iznenadi Arsenal u Londonu.

MESI NE BI PODNEO JOŠ JEDAN TAKAV UDARAC: Ako budemo loši na Mundijalu, onda moramo da se svi povučemo!

Navijači Kelna u Beogradu bez pratnje policije, poručuju da vole Delije! Ipak, ima i onih koji se plaše: Pratili su nas sinoć! Nemojte da slikate! (FOTO) (VIDEO)

Vujadin Savić ima dvostruki motiv da pobedi Keln u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

foto: Dado Đilas

Njegovoj ćerki je danas rođendan, pa se Vujadin nada da će ovaj datum imati dodatnu simboliku podvigom protiv nemačke ekipe.

- Sudbina nije bila da se rodiš 6. decembra kada je tvoj deda Dušan dao čuveni gol Arsenalu, isto tako ni da se rodiš 8. decembra kada je naša Zvezda bila prvak sveta! Ali je sudbina bila da se rodiš tog 7. decembra, na današnji dan, dan kada se tvoj tata bori da pred 55.000 ljudi uđe u istoriju kluba! Ono o čemu su maštale generacije! Čak 25 godina čekamo Zvezdino proleće, a večeras na nju miriše! Anđele moj, izabrala si svoj datum, ali sam sada shvatio da si ipak želela da mi imamo NAŠ datum! VOLIM TE LJUBAVI MOJA! - napisao je Savić na svom Instagram profilu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.