Milojević: Samo jedan igrač ne može da igra protiv Kelna! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

SVE JE JASNO!!!

Milojević: Samo jedan igrač ne može da igra protiv Kelna! (FOTO)

- Čeka nas poslednja utakmica u grupnoj fazi, ali istog značaja kao i sve druge. O Kelnu samo o superlativu, bez obzira na njihovu situaciju i poziciju na tabeli - istakao je

Objavljeno: 13:24h

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči odlučujuće utakmice protiv Kelna u borbi za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, izjavio je da problemi nemačkog tima neće zavarati ekipu i poručio da crveno-beli neće kalkulisati jer bi možda i bod mogao da bude dovoljan.

- Čeka nas poslednja utakmica u grupnoj fazi, ali istog značaja kao i sve druge. O Kelnu samo o superlativu, bez obzira na njihovu situaciju i poziciju na tabeli. Iako imaji sportskih problema imaju kvalitet i to gde se nalaze u Bundesligi ne odslikava njihovo stanje. Moji igrači su toga svesni i ne zavaravamo se. Kad god se promeni trener igrači imaju dodatni motiv da se dokažu, ali mislim da neće biti velikih iznenađenja - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Prema njegovim rečima, odlučiće hrabrost, brzina i inteligencija na terenu i njegovi igrači odgovoriće Nemcima na njihiv način.

foto: Espreso.co.rs

- Spremni smo, važnost je tu, pričali smo posle Bačke, pritisak postoji, ali igrači treba da uživaju, oni su došli ovde i samo neka daju sve od sebe, da budu ono što jesu i posle utakmice videćemo krajnji rezultat. Šta god bude oni su za mene pobednici, staću ispred njih, oni su doveli Zvezdu ovde posle puno godina i to nije kraj nego početak vraćanja Zvezde na mapu Evrope gde ovaj veliki klub sa fenomenalnim navijačima pripada - poručio je Milojević.

Na pitanje da li će ekipa ući malo opreznije u meč jer je moguće da i bod bude dovoljan.

Već se zna koji transparent će biti razvijen na Marakani za duel sa Kelnom! (FOTO)

- Ne volim da kalkulišem, ni u životu, ni u sportu. Ne možemo se voditi tom logikom - bio je jasan Milojević.

foto: Beta

Zvezdin desni bek Filip Stojković istakao je da očekuje tešku i fizički zahtevnu utakmicu.

- Protiv nemačkih ekipa to je presudan faktor. Daćemo sve od sebe, spremni smo 100 posto i mislim da će taj faktor odlučiti. Keln ima svojih problema, ali to ostavljamo njima, mi gledamo sebe i nadam se da ćemo na kraju da slavimo sa punom Marakanom - rekao je Stojković.

PRAVO NIOTKUDA! Igrao za Bajern, osvojio Svetsko prvenstvo, a sada stiže na Marakanu! (FOTO)

Kako je rečeno na konferenciji za medije očekuje se dolazak oko 5.000 navijača Kelna i oni će biti smešteni na južnoj tribini.

Utakmica 6. kola H grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Kelna igra se sutra od 21.05 sati.

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.