GROM IZ VEDRA NEBA! Roberto Karlos ponuđen srpskom superligašu! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

KAKO BI TO BILO DOBRO

GROM IZ VEDRA NEBA! Roberto Karlos ponuđen srpskom superligašu! (FOTO)

Ponuda je uključila i jednog srpskog trenera, koji dobro govori španski jezik, a koji bi bio asistent legendarnom Brazilcu

Objavljeno:

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos ponuđen je Vojvodini, i to da postane novi trener kluba sa Karađorđa! Kontakti dve strane su postojali, kao i raspoloženje da dođe do dogovora, ali je plata jedina prepreka

PARTIZAN JE PREVAREN! Tako je Voša došla do boda u Humskoj! (VIDEO)

Kako saznaje Butasport, ponuda je uključivala i da asistent bude jedan bivši trener FK Vojvodine koji odlićno govori španski jezik. Agencija je od kluba iz Novog Sada za usluge bivšeg igrača Real Madrida, tražila mesečno 18.000 evra.

foto: Marina Lopičić

Prema informacijama ovog portala, klub iz Novog Sada neće razmatrati ponudu. U međuvremenu, sadašnji vršilac dužnosti, Zoran Vasiljevićnema upisanu školu za PRO licencu i samim tim može da vodi ekipu najviše tri meča u prvenstvu Srbije.

Plaćeni ubica, devojka, diler, rođak, tašta... Sva ubistva poznatih sportista na istom mestu, ali OVAJ DETALJ se posebno izdvaja! (FOTO) (VIDEO)

Od ranije je poznato da UO FK Vojvodine ima samo dve domaće želje a to su trener Spartaka, Aleksandar Veselinović i Ilija Stolica, trener Voždovca.

(Espreso.co.rs/Butasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.