Da neće Zvezda da im pozajmi jednog, čisto da sastave 11?! U Kelnu im lakše da otvore bolnicu, nego da se skupe za utakmicu!
Foto: AP

I takvi dolaze u grotlo marakane

Da neće Zvezda da im pozajmi jednog, čisto da sastave 11?! U Kelnu im lakše da otvore bolnicu, nego da se skupe za utakmicu!

S obzirom na to kakva im je situacija u igračkom kadru, deluje kao da ne mogu da se skupe ni trening da odrade

Objavljeno:

Katastrofalnim vestima u timu Kelna nema kraja, a opet to su sve dobre informacije za Crvenu zvezdu, koja će igrati protiv "jarčeva" u odlučujućem meču poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope o tome koji od dva tima će na proleće igrati u 1/16 finala.

Agonija u nemačkom klubu se produbljava iz dana u dan, s obzirom na to da im svlačionica više liči na bolničku sobu, ili čak možemo reći da njihov trening centar više predstavlja istureno odeljenje neke bolnice.

Novi trener Štefan Rutenbek je u subotu preuzeo kormilo od Petera Štegera, remizirao sa Šalkeom u nedelju i odmah taj bod platio preskupo, jer je ostao i bez jedina dva preostala štopera u timu.

foto: Profimedia

Najpre se povredio Horhe Mere, a onda je i igrač koji je ušao umesto njegai postao najmlađi debitant u istoriji kluba, Jan Orel Bizak doživeo potres mozga u finišu utakmice i neće sigurno moći da igra u Beogradu.

Keln igra sa trojicom štopera pozadi, a njihovo stanje sada izgleda ovako: standardni Hajnc i Maroh neće moći da zaigraju pre Nove godine, Sorensen je suspendovan za meč na Marakani zbog kartona, Mere je istegao primicač i minimalne su šanse da se oporavi za 3 dana, Žoao Kveiroš je završio sezonu, a teško je povređen i univerzalac Jonas Ektor i sada se povredio 17-godišnji Bizak.

Usled kompletnog katastrofalnog stanja sa defanzivom, iz sredine je prekomandovan zadnji vezni Leman, na levom štoperu bi sada mogao da zaigra levi bek Horn, ali je problem desni, gde se očekuje da to mesto popuni i prekomandovani 19-godišnjak iz B tima, Kalvin Brakleman.

Ali taj maler sa poslednjom linijom odbrane nije jedino što produbljava agoniju "jarčeva", jer je povređen i najbolji strelac Žirasi, a odranije su na listi povređenih još i Marko Heger, Leonardo Bitenkur, Marsel Rise, Džon Kordoba i Simon Coler.

Kada bismo rekli da Keln desetkovan dolazi na megdan Zvezdi u najažnijoj utakmici sezone, bili bismo čak i previše blagi.

BONUS VIDEO: Navijači Srbije na utakmici sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.