Grobari, da li ga dobro pamtite?! Osvojio Kup UEFA, pa došao u Partizan! I danas niko ne zna kako se izgovara njegovo ime! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Paco Campos

STRAŠNOG SU IGRAČA IMALI CRNO-BELI

Grobari, da li ga dobro pamtite?! Osvojio Kup UEFA, pa došao u Partizan! I danas niko ne zna kako se izgovara njegovo ime! (FOTO) (VIDEO)

Poljski bek je upisao 18 nastupa za crno-bele, a godine kada je došao, sa njim su stigli Ljubinko Drulović i Taribo Vest

Objavljeno: 12:54h

Tomaš Raša / Rzasa / Žonsa... Kako vam je draže, jer ni dan danas nismo sigurni kako se čovek preziva, ali, neka u ovom tekstu bude Žonsa.

Po tome ga najbolje pamte igrači i navijači Partizana.

Tošića više od pobede na "krovu" raduje što su igrači Partizana pokazali da umeju da grizu do kraja!

Iako je proveo svega jednu godinu u Humskoj, ostao je upamćen najpre zbog toga što je bio deo generacije koja je izborila Ligu šampiona pod Lotarom Mateusom.

Bivši košarkaš Partizana potpisao za Cibonu! (VIDEO)

Poljski bek je upisao 18 nastupa za crno-bele, a godine kada je došao, sa njim su stigli Ljubinko Drulović i Taribo Vest.

Od kad je postao otac, Đurđević ponovo trese mreže, ali i brzo gubi živce! Trener i saigrač ga sprečili da se ne pobije! (VIDEO)

Pored Partizana, nastupao je redom za Sokol Pnjevi, Grashopers, Jang Bojs, De Grafšap, Fejnord, Herenven, ADO Den Hag i austrijski Rid za koji je u finišu karijere odigrao 58 mečeva za dve sezone... Zaista impresivno.

Za reprezentaciju Poljske je nastupio 36 puta od 1994. do 2006. godine.

Dvostruki je osvajač prvenstva Švajcarske, a ima i UEFA Kup sa Fejnordom u sezoni 2001/02.

Žonsa je sada direktor klupske akademije Leha iz Poznanja, sedmostrukog prvaka Poljske, to su poslednje informacije o njemu!

Levi bek sa bogatom karijerom ima oko za mlade talente, zbog čega je i angažovan da pravi budućnost timu koji je pre dve godine bio šampion svoje zemlje.

Grobari dobro pamte ovog čoveka... Ali im je trebalo podsećanje!

BONUS VIDEO: Navijači Srbije na utakmici sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.